Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus femma med både terrass och balkonger

Med fönster i alla väderstreck och uterum i två präglas ditt hem av ljus och naturskön utsikt. På din stora terrass har du sommarfesten och på balkongen har du dagens första solljus lagom till frukost

Oavsett om det är en kylig höstmorgon eller en varm sommardag så finns det alltid någonting att hitta på vid ditt nya hem. Under sommarmånaderna ger dina tre uterum massor av extra rymd för middagar och frukostar och under vintern finns ett stort vardagsrum och ett rymligt kök att umgås i. I grannskapet njuter du av vackra skärgårdsmiljöer med hamnkvarter och skogsmiljöer samtidigt som du når Slussen på tjugo minuter.

Kök och vardagsrum

Ditt stora kök ligger precis vid hallen och har en lång fristående vägg med energisnåla vitvaror och spishäll. I den integrerade diskmaskinen får du undan disken smidigt och med både kyl och frys i full höjd finns det alltid plats för veckans matlådor. Du har tre stora fönster i två väderstreck. Längre in i vardagsrummet finns ett stort fönster som ger kvällssol till soffhänget.

Terrass

På den rymliga terrassen har du lyxigt västerläge med sol långt in på kvällen. Här kan du bjuda över grannarna på kvartersfest eller bara ta tid för dig själv och påta i odlingslådorna som får massa ljus från ditt höga läge.

Balkong 1 och 2

En balkong ligger vid vardagsrummet och den andra har du i lyxigt läge direkt från sovrum ett. På ena balkongen har du likt terrassen kvällssol och på den andra balkongen har du morgonsol. Här är det lika enkelt att umgås med familjen som att sitta på varsin plats när ni behöver egentid.

Sovrum 1 med extratoalett

I ditt största sovrum har du plats för dubbelsängen och nattygsborden. Med toaletten finns extra plats för möblering och i den lilla klädkammaren kan du få undan kläderna.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två kan du skapa ett gästrum eller kanske inreda med spjälsängen om du väntar utökning i familjen. I rum tre finns två härliga fönster i två väderstreck. Har finns ett ljust och trivsamt sovrum med gott om plats för inredning.

Klädkammare

Den stora klädkammaren har plats för kläderna från både sovrum två och tre. Du har flexibla inredningslösningar och fin ekparkett.

Sovrum 4

Sovrum fyra ligger något avsides från de andra sovrummen vilket gör det perfekt som allt från extra vardagsrum till gästrum för långväga besök. Det finns en garderob för förvaring.

Badrum med tvättmaskin

Det stora badrummet har massor av plats för fina inredningslösningar och förvaring. Här väntar en ytsmart hörndusch och en tvättmaskin och torktumlare, snyggt gömda under arbetsbänken.

Hall

Hallen bjuder in till hemmet med förvaringsmöjligheter i garderob, städskåp och skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.