Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad trea i sällskapligt kvarter

Här lever du med öppna och ljusa ytor och en solig balkong med plats för middagsbordet. Du har nära till kvarterskrogar, grillplatser och storslagen natur för allt från träning till svampplockning.

Utmana kompisen på ett svettigt träningspass eller bjud hem en familjemedlem på middag på balkongen. I ditt nya kvarter finns gott om möjlighet för umgänge, samtidigt som de natursköna miljöerna ger platser för avkoppling och reflektion. Med din nya treas ljusa ytor och höga läge finns gott om naturligt ljusinsläpp till soffhänget och under sommarmånaderna är balkongen den perfekta platsen för middagen.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum har öppen planlösning samtidigt som planlösningen delar upp dem i två separata rum. I det trivsamma köket har du plats för middagsbordet vid det stora fönstret. De generösa arbetsytorna har plats för avancerad matlagning och vitvarorna är rymliga och klimatsmarta.

Balkong

Balkongen är något skyddad av husfasaden vilket ger vindskydd från väster. Du har många solchanser från söderläget och plats för bord och stolar. Solläget gör också balkongen till en utmärkt odlingsplats.

Sovrum 1 med klädkammare

Dina två sovrum ligger vägg i vägg och har fönster i österläge. I det större rummet har du en stor klädkammare som har plats för både mysbyxor och finklänningar. När du är färdig med att färgsortera skjortorna kan du inreda rummet med dubbelsäng och nattygsbord, eller enkelsäng och ett större skrivbord.

Sovrum 2

I det mindre rummet finns en garderob som står snyggt gömd bakom dörren. Här kan du skapa arbetsrummet, gästrummet eller barnkammaren om familjen växer.

Badrum med tvättmaskin

I ditt stora badrum med ljusa kakelväggar finns trivsamma ytor att börja dagen på. Du har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande arbetsbänk och lättskött klinkergolv.

Hall

När du kommer in i hallen möts du av en lång hallkorridor med plats för inredning och sittplatser för trötta ryggar. Du har tre garderober för ytterkläderna och plats för krokar och skoställ.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.