Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt belägen fyra med balkong

Här har du din egen balkong som vetter åt söder. När kvällarna inte spenderas i uterummet har du gott om umgängesytor i kvarteret, med flera innergårdar och skärgårdsmiljöer till sommarpicknicken.

När du kommer in i ditt nya hem möts du av gott om förvaring och ett stort vardagsrum som öppnar upp sig mot det klimatsmarta köket. Vidare ut på balkongen möts du av en solig utsikt över kvarter och sund. När du vill ta tid för dig själv finns mysiga sittplatser och löparbanor runt knuten.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet finns ett spatiöst fönster som ger massor av naturligt ljus till lugna dagar i soffan. Du har öppen planlösning in till köket som skapar en känsla av rymd och som gör det enkelt att möblera med ett stort matbord och soffhörna. Köksbänkarnas praktiska L-form ger plats för flera matglada vänner och den integrerade diskmaskinen tar snabbt hand om disken. I kyl och frys finns gott om plats för matresterna.

Balkong

Din nya balkong har bra plats för middagsbord och stolar. För bokslukaren finns plats för en större utesoffa där du kan kura ned dig och läsa i värmen av solen.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt största sovrum ligger vid hallen och har både egen klädkammare och linneskåp. När du slipper lägga plats för förvaringslösningar finns gott om plats för annan inredning, som dubbelsäng, sängbord och designdetaljer.

Sovrum 2 och 3

I sovrummet vägg i vägg till det största rummet har du också en egen klädkammare. Detta sovrummet är något mindre men har fortfarande utrymme för sängplats och sängbord. I det tredje sovrummet finns ett stort fönster och plats för säng, byrålåda och sängbord. Båda rummen passar som såväl arbetsrum som barnkammare.

Badrum och extratoalett

Med familjens två toaletter kan du ta långduschen utan att oroa dig för köbildning. Här finns också tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en praktisk bänkskiva. Extratoaletten har WC, handfat och förvaringsmöjligheter.

Hall

Hallen leder in till flera av hemmets rum. Du har garderob och städskåp för ytterkläder och dammsugaren. Det finns även plats för en kapphylla och skoställ.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.