Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo granne med naturen i familjevänlig fyra

Ditt nya kvarter har fantasieggande skogar och mysiga klippbad i skärgårdsmiljö. Hemmavid finns öppna ytor, gott om förvaring och bra tvättmöjligheter. Den rymliga balkongen har soligt söderläge.

I ditt nya hem kan hela familjen få plats i vardagsrummet när det är dags för filmkväll eller middagsdags. På den stora balkongen kan du duka upp matbordet när vädret tillåter, söderläget ger solchanser större delen av dagen. Familjen har två klädkamrar och garderober i nästan varje sovrum, i en av dina två toaletter finns både tvättmaskin och torktumlare. Tollare Terrass är ett kvarter mitt i naturen, samtidigt som du når city på endast tjugo minuter.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet har ekparkett och fönster i två väderstreck. Med den öppna planlösningen in till köket finns gott om plats för en stor middagsplats och en trivsam soffhörna. I fullhöjdskylen och fullhöjdsfrysen kan du förvara veckans matrester.

Balkong

Din balkong i söderläge ger solchanser till lugna dagar med korsord och blomvattnande. Tack vare balkongens långsmala design finns gott om plats för utebord med stolar.

Sovrum 1

Ditt största rum har ett privat läge längst in i hemmet. Sovrummet passar bra för dig som vill inreda med dubbelsängen. Här behöver du nämligen inte göra plats för garderoberna eller byrålådan, då du har dold förvaring i den inbyggda skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

I ditt minsta sovrum kan du bygga kuddslott med barnen eller skapa ett mysigt arbetsrum. Du har gott om plats för säng, garderob och skrivbord. Det tredje sovrummet ligger vid sällskapsytorna i kök och vardagsrum. Rummet är något större och har två garderober för förvaring.

Badrum och extratoalett

Ditt nya badrum har vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. När tvättdagen kommer har du din egen tvättmaskin och torktumlare, den rena tvätten viker du på arbetsbänken som ligger ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I din inbjudande hall finns en stor och en mindre klädkammare där du kan förvara alla ytterkläder som inte får plats i de inbyggda garderoberna.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.