Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 103 m², Lägenhet 06-0801

Beskrivning

Välplanerat hem med umgängesytor inne och ute

Din nya fyra har stora rum för såväl återhämtning som umgänge, med en balkong som vetter mot Lännerstasundets kobbar och sjöar. Du har två toaletter och gott om förvaring.

Under sommaren har ditt nya kvarter allt från klippbad och löpspår till innergårdar för avkopplong och lek. När hösten kommer finns en skog där du med lite tur kan hitta en svamp eller två, om det inte blir tillräckligt för svampsoppan kan du smita ner till kvartersrestaurangen för en bit mat.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum har du stora fönster som vetter mot söder och öster. Det naturliga ljusinsläppet gör det enkelt att umgås på ytorna från morgon till sen kväll. Du kan duka upp ett stort matbord för middagen eller bjuda hem grannbarnen på en filmkväll i soffan. I det klimatsmarta Marbodalköket kan du och familjen tillsammans fixa middagen på de rymliga arbetsbänkarna. Resterna förvarar du enkelt i fullhöjdskylen.

Balkong

På den varma balkongen finns plats för en intim middag för två eller en mysig brunch med vännerna. Det generösa söderläget ger ljus för hobbyodlarens blommor och tomatplantor.

Sovrum 1

Dina sovrum ligger alla vägg i vägg i charmigt sned planlösning. Det största sovrummet finner du i längst in i hemmet. Du har en skjutdörrsgarderob som döljer klädförvaringen snyggt och plats för dubbelsäng och nattygsbord.

Sovrum 2 och 3

I mitten av sovrumslängan ligger ditt minsta sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum. Du har utrymme för säng, skrivbord, och leksaker. Nära sällskapsytorna ligger det tredje sovrummet. Här kan du inreda med dubbelsäng, kläderna förvarar du i den inbyggda garderoben.

Badrum och extratoalett

I ditt rymliga badrum har du vita kakelväggar och praktiskt klinkergolv. Du kan ta långduschen utan stress med extratoaletten runt hörnet. Kläderna tvättas smidigt i din egen tvättmaskin. När de torkats i torktumlaren kan du sortera kläderna på den ovanliggande arbetsbänken. Extratoaletten ligger vid sovrummen och har WC, handfat och förvaring.

Hall

Här bjuds du in till hemmet genom en liten hallkorridor med plats för möblering. Du har flera förvaringsmöjligheter, med utrymme för kapphyllan och skostället samt en inbyggd garderob, ett städskåp och ett linneskåp längre in i hemmet.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.