Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Socialt och naturskönt tjugo minuter från stan

Smit ut på en löprunda i skogen eller ta med familjen på picknick på Mårtens Holme. I familjens nya kvarter kan du hitta både lugn och sällskap. Din fyra är öppen och ljus med balkong i söderläge.

Under sommaren finns oändligt många aktiviteter i Tollare Terrass, med klippbad, skogspromenader och småbåtshamnen runt knuten. För att inte nämna din egen balkong i söderläge. Under kyligare årstider kan du kura ned dig i ditt mysiga vardagsrum eller laga en festmiddag i det klimatsmarta köket.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet finns fyra stora fönster som vetter mot soligt söderläge och trivsamt österläge. Med det generösa ljusinsläppet skapas naturliga umgängesytor där det finns gott om plats för soffhäng och middagsbord. I ditt klimatsmarta Marbodalkök fixar du snabbt middagen på de rymliga arbetsbänkarna. Matresterna förvaras smidigt i fullhöjdskylen.

Balkong

När vädret tillåter kan du duka upp middagen på balkongen. Här finns plats för en intim middag för två eller en mysig brunch med vännerna. Det generösa söderläget ger dessutom ljus för dig som vill odla.

Sovrum 1

Dina tre sovrum ligger alla vägg i vägg i charmigt sned planlösning. Det större sovrummet finner du i privat läge längst in. Du har en praktisk skjutdörrsgarderob som döljer klädförvaringen snyggt. Här kan du inreda med dubbelsäng och sängbord.

Sovrum 2 och 3

Hemmets minsta sovrum ligger i mitten av sovrumslängan vilket gör det perfekt som barnkammare, eller arbetsrum. Du får plats med enkelsäng, skrivbord, och legobygget. Nära vardagsrummet ligger det tredje sovrummet. Här kan du inreda med dubbelsäng, kläderna förvarar du i den inbyggda garderoben.

Badrum och extratoalett

I familjens stora badrum har du ljusa kakelväggar och lättskött klinkergolv. Här kan du ta en långdusch medan du väntar på att kläderna ska bli rena i tvättmaskinen. När de torkats i torktumlaren kan du enkelt sortera tvätten på den ovanliggande bänkskivan. Extratoaletten ligger vid sovrummen och har WC, handfat och förvaring.

Hall

I hallen finns flera förvaringsmöjligheter. Du har utrymme för att sätta upp kapphyllan och skostället med inbyggd garderob, städskåp och linneskåp längre in i hallkorridoren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.