Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med egen balkong och träningen runt knuten

I din praktiska och sällskapliga fyra har du två klädkammare och din egen balkong i söderläge. När du beger dig utåt finns löpspår bara minuter bort, skärgårdsmiljön är trivsam och naturskön.

I hallen hänger du jackor och tröjor i någon av klädkamrarna. I vardagsrummet med öppen planlösning in till köket har du stora fönster mot söder och väster. När vädret tillåter kan du duka upp kvällens middag på din mysiga balkong med plats för flera sittande gäster. När du vill aktivera dig kan du utmana grannen på styrkepasset eller bege dig ut i de närliggande skogarna för svampplockning.

Kök och vardagsrum

Här kan det trivsamma naturliga ljuset nå hela vägen in i hemmet. I det stora vardagsrummet finns plats för två större soffor till filmkvällen med vännerna. Marbodalköket har plats för avancerade middagsförberedelser och har bra förvaring i kyl och frys i full höjd.

Balkong

På balkongen i söderläge kan du få plats med alla hemmaodlade kryddor. De har många ljuschanser av solläget och tack vare balkongens avlånga design finns även plats för middagsbordet.

Sovrum 1

När du gått längst in i hemmet finner du det största sovrummet. Här kan du inreda med dubbelsäng och annat möblemang. Kläderna förvarar du i den praktiska skjutdörrsgarderoben som sparar golvyta.

Sovrum 2 och 3

Bredvid sovrum ett finner du det minsta sovrummet. Här kan du skapa ett mysigt krypin för barnet eller ett sovrum för långväga gäster. Rummet har plats för säng, garderob och inredningsdetaljer. Det tredje sovrummet ligger närmre dina sociala ytor i kök och vardagsrum. Här kan du inreda med en säng av större modell. De två garderoberna ger förvaring för kläderna.

Badrum och extratoalett

Ditt helkaklade badrum har praktisk hörndusch placerad i hörnet. Du har dessutom både tvättmaskin och torktumlare, vilket förenklar vardagsbestyren. När kläderna är rena sorteras de på den stilrena arbetsbänken ovanför vitvarorna. Med extratoaletten vid hallen slipper du köerna under långduschen.

Hall och klädkammare

I hallen finns en stor och en mindre klädkammare. Här kan du antingen ge ett av förvaringsutrymmena till barnet, eller packa in alla de där prylarna du inte får plats med.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.