Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig fyra med stor uteplats i två väderstreck

Släpps till försäljning 7/10. I detta öppna hem med gott om förvaring kan den stora familjen hitta hem. Du har en stor uteplats som löper längsmed två sidor av vardagsrummet vilket ger solchanser från både söder och väster.

När du kommer in i ditt hem hänger du ytterkläderna i någon av klädkamrarna. Längre in finner du ditt öppna vardagsrum med kök och stora fönster i två väderstreck. Under soliga dagar kan du duka upp middagen på din rymliga uteplats som har utrymme för allt från långbord till solstolar och odlingslådor. Utanför dörren finns skolor, skärgårdsmiljö och närservice.

Kök och vardagsrum

Med den öppna planlösningen tillåts ljuset från fönstren i söder- och västerläge nå hela vägen in i hemmet. I Vardagsrummet kan du få plats med bordet till stormiddagen och soffhörnan till myskvällarna. Köket bjuder på bra förvaring i kyl och frys i full höjd och energisnåla vitvaror.

Uteplats

På uteplatsen som mäter nästan 30 kvadratmeter kan du få plats med det mesta. Att den löper på två sidor gör det dessutom enkelt att finna lugnet. När barnens middag pågår på ena sidan kan du duka upp en intim middag eller ställa ut lässtolen på den andra.

Sovrum 1

Längst in i hemmet finner du det största sovrummet. Här finns en skjutdörrsgarderob som sparar golvyta och ett stort fönster mot kvarteret. Rummet passar utmärkt för paret som vill inreda med den stora sängen eller tonåringen som behöver skrivbordsplats.

Sovrum 2 och 3

I det minsta sovrummet kan du skapa en barnkammare eller ett gästrum för långväga besök. Rummet ligger intill sovrum ett och har plats för säng, byrålåda och inredningsdetaljer. Sovrum tre ligger närmre dina sociala ytor. Här kan du inreda med en säng av större modell. De två garderoberna ger förvaring för kläderna.

Badrum och extratoalett

Med två toaletter slipper du köerna på morgonen. Ditt stora badrum har en dusch placerat i hörnet och både tvättmaskin och torktumlare som står snyggt undanställda under en stilren arbetsbänk som skapar avställningsyta. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall och klädkammare

I hallen finns en stor och en mindre klädkammare. Här kan du antingen ge ett av förvaringsutrymmena till barnet, eller packa in alla de där prylarna du inte får plats med.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.