Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 102 m², Lägenhet 06-0401

Beskrivning

Fyra med stor uteplats

I ditt nya hem är det enkelt att njuta av vädret inne som ute. På din stora uteplats finns plats för storartade bjudningar och i kvarteret finns allt från skärgårdsöar till friluftsområden.

Umgänge och natur präglar Tollare Terrass. Sällskapet hittar du vid många av de gemensamma ytorna du delar med dina grannar eller hemmavid, på den stora uteplatsen med utrymme för fester och middagar. När vi går mot kyligare tider finns ett trivsamt vardagsrum att dra dig in i, med fina fönster i två väderstreck. I Nackas många friluftsområden och skärgårdsmiljöer finns picknickplatser, löprundor och svampskogar.

Kök och vardagsrum

Med fyra stora fönster har du ett ljust och trivsamt vardagsrum. Köket ligger precis intill i öppen planlösningen som gör det enkelt att inreda med stora matbord och soffhörnor. Här kan du laga mat med flera vänner som hjälp, blir det rester över förvaras de smidigt i fullhöjdskylen. Kökets vitvaror är energisnåla och arbetsytorna är rymliga och stilrena.

Sovrum 1

Sovrummen ligger alla vägg i vägg i charmigt sned planlösning. Ditt största sovrum ligger längst in och har en praktisk skjutdörrsgarderob för snyggt dold förvaring. Här kan du inreda med en säng av större modell och varsitt nattygsbord.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två ligger mittemellan dina tre sovrum och passar utmärkt för barnet du vill hålla koll på, eller gästen för den delen. Du får plats med en enkelsäng och massor av leksaker. Vid vardagsrummet ligger det tredje sovrummet. Här kan du inreda med dubbelsängen, kläderna förvarar du i garderoben.

Badrum och extratoalett

I det större badrummet har du helkaklade väggar och stilren golvklinker. Här kan du ta en långdusch medan du väntar på att kläderna ska bli rena i tvättmaskinen. När de torkats i torktumlaren kan du enkelt sortera tvätten på den ovanliggande bänkskivan. Extratoaletten ligger vid sovrummen och har WC, handfat och förvaring.

Hall

I hallen finns flera förvaringsmöjligheter. Du har utrymme för att sätta upp kapphyllan och skostället med inbyggd garderob, städskåp och linneskåp längre in i hallkorridoren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.