Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Din nya femma med flera utomhusytor och bra förvaring

I Tollare Terrass väntar denna femma med fönster i tre väderstreck, två balkonger och terrass. Bo med högt läge på berget ovanför vattnet, och njut av närheten både till natur och storstad.

Vardagen i Tollare präglas av skärgården och det naturnära läget. Här väntar strandpromenaden en kort bit bort, såväl som lummiga naturstråk och lokal service. Nere vid kajen finns en idyllisk gelateria för varma sommardagar, ta dig sedan ut till Mårtens Holme via gångbron för att uppleva skärgården på hemmaplan.

Hall och kök

Hallen är praktiskt planerad med inledande klinkergolv och förvaring som sträcker sig längs väggen rakt fram. In till vänster finns köket nära till hands när du kommer hem med veckans matkassar. Kliv in och öppna upp dörren till terrassen för lite frisk luft innan du påbörjar middagsstöket.

Vardagsrum och balkong

Via en öppning från köket når du det 20 kvadrat stora vardagsrummet som förlängs av en balkong i västerläge. Det stora fönstret ger fint ljusinsläpp till soffhänget och balkongen ger dig uppsyn över kvarterets utomhusmiljöer.

Sovrum 1

Med fönster i två väderstreck upplevs rummet större än sina 10 kvadrat. I ett inskjut i ena väggen finns en garderob som ger extra förvaringsutrymme. Med ljusa väggar har rummet en fin bas och går att inreda på flera sätt.

Sovrum 2 och 3

Via en passage från vardagsrummet når du de andra tre sovrummen som ligger vägg i vägg. Två av sovrummen är på 9 kvadrat vardera, med stora fönster som ger utsikt mot kvarteret.

Badrum och klädkammare

Via gången utanför sovrummen når du klädkammaren i ena änden, och badrummet i den andra. Det helkaklade badrummet har spotlights i taket som ger trivsamt ljus hela dagen. Badrumsartiklarna göms enkelt undan i kommoden under tvättstället, och i skåpet över tvättmaskin.

Sovrum 4 och badrum

Det fjärde och största sovrummet har både egen klädkammare, balkong och toalett med dusch. Rummet ger verkligen en känsla av vardagslyx med allt nära till hands.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.