Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Unik lägenhet med gavelterrass

Denna trea bjuder på en stor terrass som sträcker sig runt gaveln och ger dig sol hela dagen. Med sociala ytor både inne och ute passar ditt nya hem perfekt för långa middagar och festligheter.

Med en stor terrass näst högst upp i huset har du en storslagen utsikt över Tollares skärgård. Det är inte svårt att förstå om detta blir favoritplatsen under sommarhalvåret. På morgonen njuter du av kaffet på södersidan med utsikt mot vattnet och till kvällen dukar du upp på den västra delen för att avnjuta middagen i kvällssol.

Hall

Kliv in i entrén och ställ av skorna på klinkergolvet. Både till höger och vänster hittar du förvaringsmöjligheter. Rakt fram öppnar köket upp mot hemmets sociala del.

Kök

Köket i modernt utförande från Marbodal ger en härlig plats att laga mat på. Bakom ryggen har du en kyl och frys i full höjd som rymmer hela veckans storhandling. Framför väggen mellan köket och vardagsrummet platsar ett stort matbord där familjen kan samlas.

Vardagsrum

Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns även den ena balkongdörren som gör det lätt att flytta ut när solen tittar fram.

Sovrum 1 och sovrum 2

Det större sovrummet ligger avskilt i hemmets enda hörn. Längsmed kortväggen väntar en skjutdörrsgarderob som gömmer alla dina favoritplagg. Det stora fönstret förser rummet med ljus och med ljust målade väggar och vacker parkett får möblerna en fin bas. Det mindre sovrummet på 7 kvadrat ligger vägg i vägg och går att inreda utifrån behov.

Badrum

Badrummet ligger centrerat i hemmet och är lättåtkomligt från alla rum. Till höger väntar tvättmaskin och torktumlare och till vänster uträttar du badrumsbestyren. Rummet är ljust helkaklat och erbjuder förvaring både i kommoden under tvättstället och skåp ovanför tvättmaskinen.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.