Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av vattenutsikt till frukost

Ytor att umgås på, balkong med fri utsikt och rymliga sovrum med bra förvaring. Välkommen hem till en välplanerad trea med fantastiskt läge i Tollare.

Ditt nya hem har öppna ytor att samla nära och kära på för middagar, kalas och andra tillställningar. Här avnjuter ni middagen med trivsamma vyer i bakgrunden och flyttar sedan in till soffan i vardagsrummet.

Hall

I hallen väntar förvaring direkt till vänster och badrummet till höger. Den första golvytan är i klinker – stilrent, smutståligt och lättstädat. Sedan tar ekparketten vid som går som en röd tråd genom hemmet.

Badrum

Badrummet ger plats för både tvättstuga och badrumsbestyr. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren vilar en bänkskiva som hjälper till vid tvättsortering. Rummet är ljust helkaklat och ger ett modernt uttryck.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet finns gott om yta för en trivsam soffgrupp att landa i efter en dag på språng. Via en stor öppning når du det L-formade köket med gott om yta för matlagning, bra förvaring och en naturlig plats för matbordet framför fönstret.

Balkong

Balkongen nås från vardagsrummet. Här finns möjlighet att inreda ditt uterum som det passar dig. Kanske blir det en mysig läsfåtölj, massa växter eller ett kafébord att avnjuta frukosten vid?

Sovrum 1 och klädkammare

Det stora sovrummet är på cirka 12 kvadrat. Här väntar både tre garderober och en stor klädkammare. Med mycket förvaring får säng, sängbord och annan dekorativ inredning ta plats. Här vaknar du upp till härligt ljusinsläpp och en glimt av vattenutsikt.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är på cirka 7 kvadrat, också med en garderob och fint ljusinsläpp. Rummet är välplanerat med en stilren bas och kan användas på flera olika sätt.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.