Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart trea med balkong mot vattnet

Låt balkongdörren stå på glänt och njut av utsikten mot vattnet medan du förbereder middagen vid spisen. Din nya trea i Tollare gör vardagen lite extra njutbar.

Med en genomtänkt och smart planlösning har din nya trea öppna sociala ytor och två sovrum. I både hall och sovrum väntar förvaringsmöjligheter och ljusa rum, och köket från Marbodal är i modernt utförande med energisnåla vitvaror.

Hall

Ställ av skorna på klinkergolvet och häng av dig på klädhängaren till vänster. Kepsar, väskor och andra småprylar hittar sin plats i garderoben bredvid. Till höger når du badrummet och det större sovrummet.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du det öppna köket och vardagsrummet rakt fram. Med fönster åt två väderstreck får rummet generöst med ljus och rymd. Rummets ena del passar perfekt för en soffhörna och framför det större fönstret får gärna matplatsen stå, så du kan njuta av utsikten både till frukost och middag.

Balkong

Med utgång från hemmets sociala del blir balkongen ett uppskattat inslag oavsett tillfälle. Närheten till köket gör det enkelt och smidigt att duka upp till brunch eller middag med vänner. Inred till ditt privata uterum att njuta av, dessutom med fri utsikt mot vattnet.

Sovrum 1

Med stilren ekparkett och ljust målade väggar har det mindre sovrummet en fin bas oavsett användningsområde. Garderoben ger plats för förvaring och fönstret förser rummet med ljus. Här ryms både säng och andra möbler.

Sovrum 2

I hemmets bortre del väntar det större sovrummet. Det stora fönstret öppnar upp och ger rummet en luftig känsla. I ena hörnet finns både garderob och linneskåp som ger bra förvaring.

Badrum

Det helkaklade badrummet är i ljust och modernt utförande. Längs väggen rakt fram väntar dusch, wc och tvättställ. Och i ett inskjut till höger finns en kombitvättmaskin med ovanliggande bänkskiva att vika tvätten på.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.