Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Starta dagen med magisk utsikt över vattnet

Från matplatsen och balkongen blickar du ut mot Lännerstasundet och njuter av en slående utsikt. Inne väntar en social del för umgänge och två sovrum för återhämtning.

Din nya trea har öppna och välplanerade ytor med generöst ljusinsläpp. Lägenhetens gavelläge ger fönster i de flesta rum, vilket skapar ljus och rymd. Med högt och fritt läge får du dessutom en magisk utsikt som ger guldkant på vardagen.

Hall

I hallen väntar förvaring direkt till vänster och badrummet till höger. Den första golvytan är i klinker – stilrent, smutståligt och lättstädat. Sedan tar ekparketten vid som går som en röd tråd genom hemmet.

Badrum

Badrummet ger plats för både tvättstuga och badrumsbestyr. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren vilar en bänkskiva som hjälper till vid tvättsortering och ger plats för en trevlig växt. Rummet är just helkaklat och rymligt.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket har fönster i två väderstreck. I vardagsrummet finns gott om yta för en trivsam soffgrupp att landa i efter en dag på språng. Via en stor öppning når du köket. Det L-formade köket ger gott om yta för matlagning, bra förvaring och en naturlig plats ör matbordet framför fönstret.

Balkong

Balkongen nås från vardagsrummet. Här finns möjlighet att inreda ditt uterum som det passar dig. Kanske blir det en mysig läsfåtölj, massa växter eller ett kafébord att avnjuta frukosten vid?

Sovrum 1 och sovrum 2

I lägenhetens andra del väntar de två sovrummen. Det ena har en kvadratisk form och är på cirka 7 kvadrat. Rummet gör sig lika bra som ett gästrum, hemmakontor eller barnrum. Det större sovrummet har generöst med förvaring längs ena väggen och ett stort fönster.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.