Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomtänkt fyra med praktiska lösningar

Rymlig fyra på 99 välplanerade kvadrat med balkong ut mot vattnet. Bo med högt läge i Tollare med stad, skärgård och natur inom räckhåll.

Med två badrum, tre ytsmarta sovrum och social del finns ytor för familjen att umgås på, och dra sig undan till. Det moderna köket från Marbodal bjuder in till matlagning för hela familjen, och utanför dörren väntar kvarterets gemensamma ytor att springa av sig på efter middagen.

Kök

Det L-formade köket är i modernt utförande från Marbodal. Den stilrena basen ger en fin grund åt din personliga stil. Köket är lättåtkomligt både från vardagsrum och balkong, vilket gör det smidigt när du vill duka upp utomhus.

Vardagsrum och balkong

Med fönster i två väderstreck får vardagsrummet trivsamt ljus. Här finns plats för en mysig soffgrupp där familjen kan samlas. När solen kikar fram når du snabbt balkongen som vetter mot vattnet och har ett trivsamt söderläge.

Hall och badrum

Det inledande hallgolvet är av slittåligt klinker. Här finns möjlighet att hänga av sig direkt till vänster, och efter en dag utomhus finns badrummet lättåtkomligt för att tvätta av smutsiga händer. Badrummet är ljust helkaklat med tvättmaskin och torktumlare längs ena vägen, och dusch, wc och tvättställ läng den andra.

Badrum 2

Det andra badrummet ligger nära de tre sovrummen. Även här har du en dusch vilket underlättar stressiga vardagsmorgnar när fler ska iväg samtidigt.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger längst in. Den ena sidan erbjuder en generös skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg. Den andra kortsidan ger fint ljusinsläpp från fönstret.

Sovrum 2 och 3

På 7 respektive 10 kvadrat har du två funktionella sovrum som går att nyttja efter behov. Kanske blir det ena ett kontor och det andra ett barnrum? Båda rummen är ljusa med en elegant ekparkett som ger en fin bas åt möblerna.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.