Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ett hem för livsnjutaren

Stor etta på 49 kvadrat i Tollare. Välkommen hem till en skärgårdspärla med stad och natur inom räckhåll. Ta hissen ner till kajen och njut av ett morgondopp innan frukost.

Med en social planlösning och rymlig sovalkov passar bostaden perfekt för dig som vill ha rum för vänner, och ytor för avkoppling. Här välkomnas du in i en smart planerad bostad i stilrent och modernt utförande. Dessutom med bra förvaring, praktiska inslag som kombitvättmaskin och diskmaskin samt en rymlig balkong i trivsamt söderläge.

Vardagsrum och kök

När du kliver in i ditt nya vardagsrum möts du av de stora fönstren. Här finns det gott om plats för en soffgrupp och matplats. Längs ena väggen sträcker sig köket där skåpen är smidigt integrerade i de generösa arbetsytorna tillsammans med vitvarorna.

Sovalkov

En praktisk vägg separerar sovalkoven från hemmets sociala del och ger en känsla av avskildhet. Här ryms både säng och nattygsbord, och i ena hörnet finns ett linneskåp som ger plats för sängkläderna.

Badrum

I det helkaklade badrummet har du en kombimaskin som gör vardagen lite smidigare. Ovanpå vilar en praktisk bänkskiva som hjälper till vid organiseringen. Rummet är helkaklat i ett stilrent utförande och med spotlights i taket får du bra ljus oavsett tid på dygnet.

Hall och klädkammare

I hallen ligger ett praktiskt klinkergolv – slitstarkt och lättstädat. Häng av dig jackan till vänster och stuva in mössa i garderoben lite längre fram. Via passagen till höger når du badrummet och den rymliga klädkammaren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.