Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig etta mitt i skärgårdsidyllen

På Tollare Terrass slås du direkt av närheten till vattnet, naturen och småbåtarna. Uteplatsen ger dig direkt möjlighet till områdets lugn, samtidigt som storstadens puls bara finns 20 minuter bort.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en öppen planlösning som erbjuder stora sällskapsytor och effektiva förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt ge dig ut på långa skogspromenader, ta ett morgondopp eller sitta och njuta av din favoritbok på balkongen. Via den nybyggda gångbron till Mårtens holme får du dessutom tillgång till områdets skärgårdsö.

Vardagsrum och kök

När du kliver in i ditt nya vardagsrum möts du av de stora fönstren. Här finns det gott om plats för en soffgrupp och matplats. Längs ena väggen sträcker sig köket där skåpen är smidigt integrerade i de generösa arbetsytorna tillsammans med vitvarorna.

Sovalkov

En praktisk vägg separerar sovalkoven från hemmets sociala del och ger en känsla av avskildhet. Här ryms både säng och nattygsbord, och i ena hörnet finns ett linneskåp som ger plats för sängkläderna.

Badrum

I det helkaklade badrummet har du en kombimaskin som gör vardagen lite smidigare. Ovanpå vilar en praktisk bänkskiva som hjälper till vid organiseringen. Rummet är helkaklat i ett stilrent utförande och med spotlights i taket får du bra ljus oavsett tid på dygnet.

Hall och klädkammare

I hallen ligger ett praktiskt klinkergolv – slitstarkt och lättstädat. Häng av dig jackan till vänster och stuva in mössa i garderoben lite längre fram. Via passagen till höger når du badrummet och den rymliga klädkammaren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.