Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sociala ytor både inne och ute

Denna moderna och rymliga fyra har social planlösning, stor uteplats och rymliga sovrum. Dessutom bor du med två badrum vilket underlättar vardagen för den stora familjen.

I hemmets ena del väntar de tre sovrummen, ett på 15 kvadrat, ett på 10 kvadrat och ett på 7 kvadrat. I den andra delen väntar hemmets sociala del, med ett öppet kök och vardagsrum som ansluter till uteplatsen. Med stora ytor både inne och ute ryms alla vänner när det vankas födelsedagar och andra firanden.

Kök

Det L-formade köket är i modernt utförande från Marbodal. Den stilrena basen ger en fin grund åt din personliga stil. Köket är lättåtkomligt både från vardagsrum och uteplats, vilket gör det enkelt och smidigt när du vill duka upp utomhus.

Vardagsrum

Med fönster i två väderstreck och dörr till uteplatsen får vardagsrummet ljus och rymd. Här finns plats för en mysig soffgrupp där familjen kan samlas.

Hall och badrum

Det inledande hallgolvet är av slittåligt klinker. Här finns möjlighet att hänga av sig direkt till vänster, och efter en dag utomhus finns badrummet lättåtkomligt för att tvätta av smutsiga händer. Badrummet är ljust helkaklat med tvättmaskin och torktumlare längs ena vägen, och dusch, wc och tvättställ läng den andra.

Badrum 2

Det andra badrummet ligger nära de tre sovrummen. Även här har du en dusch vilket underlättar stressiga vardagsmorgnar när flera ska iväg samtidigt.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger längst in. Den ena sidan erbjuder en generös skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg. Den andra kortsidan ger fint ljusinsläpp från fönstret.

Sovrum 2 och 3

På 7 respektive 10 kvadrat har du två funktionella sovrum som går att nyttja efter behov. Kanske blir det ena ett kontor och det andra ett barnrum? Båda rummen är ljusa med en elegant ekparkett som ger en fin bas åt möblerna.

Uteplats

Med trivsamt sydostläge har du en härlig uteplats att nyttja från tidig vår till sen höst. Här finns möjlighet att skapa en egen liten odlingshörna, med tomatplantor och färska kryddor. Ytan rymmer även en mysig utesoffa och matbord för långa middagar.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.