Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Inflyttningsklart - boka en privat visning av Tollare Terrass

Beskrivning

122 kvadrat fördelat över två plan med utsikt mot vattnet

Etagefemma i två våningar med balkonger ut mot vattnet. Detta boende ger ett modernt hem utöver det vanliga som präglas av närhet till skärgård och natur. Välkommen hem till Tollare.

Här trivs du som vill bo modernt och bekvämt med närhet till vatten och natur. Din nya femma passar perfekt när du vill bjuda över vänner och familj, då hela nedervåningen ger utrymme för sociala tillställningar. Börja med något att dricka på balkongen för att beskåda den fantastiska utsikten tillsammans.

Hall och kök

Välkomna gästerna in i en rymlig hall med gott om plats för både skor och ytterkläder. Ytterligare ett kliv in i köket väntar det halvöppna köket och matplatsen. Köket från Marbodal går i modern stil och integrerade vitvaror ger ett stilrent uttryck.

Vardagsrum och balkong

Köket öppnar upp mot vardagsrummet, som i sin tur leder dig ut mot nedervåningens balkong. Vardagsrummet är stort och luftigt, och erbjuder öppna ytor att samla nära och kära på. Balkongen ger en trivsam utomhusmiljö att njuta av ljumma sommardagar på till en magisk över Lännerstasundet.

Badrum

Mellan hall och trapp finns hemmets ena badrum. Högersidan erbjuder tvättmöjligheter och en praktisk bänkyta för organisering av tvätt. Resten av rummet ägnas åt badrumsbestyren. Vägg och golv är ljust helkaklade och i taket ger spotlights trivsamt ljus.

Badrum och klädkammare

På övervåningen, i anslutning till trappen och lättåtkomligt från alla tre sovrum, väntar två klädkammare och ytterligare en toalett med dusch. Klädkammarna hjälper till med organiseringen i hemmet och gömmer undan det mesta du inte vill ha framme.

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger med fönstret mot vattnet och ger fina vyer över Tollares vackra omgivning. Precis som i resten av hemmet ger en vacker ekparkett en fin bas för rummets inredning.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen, på 9 respektive 11 kvadrat, ligger på övervåningens andra sida. Båda har platsbyggda garderober som ger plats för favoritplaggen och fint ljusinsläpp.

Vardagsrum och balkong

Övervåningens sociala yta går att göra om till ett fjärde sovrum vid behöv. Härifrån når du hemmets andra balkong, som även den ger dig första parkett över det glittrande Lännerstasundet. En perfekt plats för soliga dagar och ljumma sommarkvällar.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns restaurangen Bruket och Kennys gelateria.