Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 113 m², Lägenhet 02-1301

Beskrivning

Gavelfemma med två balkonger

I Tollare väntar denna luftiga femma med gavelläge och två balkonger. Njut av ljusa och välplanerade rum, trivsamma ytor att umgås på och ett kök i modernt utförande.

Kliv in i en rymlig hall som visar vägen ut till kök eller vardagsrum. Det inledande klinkergolvet övergår till ekparketten som går som en röd tråd genom hemmets alla rum. Med generöst ljusinsläpp från tre väderstreck slås du att hemmets öppna och luftiga känsla – ett hem där hela familjen kan trivas.

Hall

Hallens klinkergolv ger en praktisk och lättstädad yta att ställa av leriga skor på. Längs väggen till vänster hänger du av jackor och ryggsäckar, och till höger finns ena badrummet lättåtkomligt för smutsiga händer.

Balkong 1 och 2

Balkongen i öst ger ett perfekt frukostläge och hittas i anslutning till köket. Börja dagen här och se kvarteret vakna till liv. Från hemmets andra del når du den större balkongen i västerläge, perfekt plats att avsluta dagen på i kvällssol.

Kök och vardagsrum

Det luftiga köket går i modern stil med luckor från Marbodal och integrerade vitvaror. Medan maten står i ugnen kan du njuta av väntan på balkongen. Via en öppning når du hemmets vardagsrum – här väntar en trevlig soffgrupp för familjen att slänga sig i efter middagstid.

Sovrum 1

Master bedroom är på rymliga 16 kvadrat med stor skjutdörrsgarderob. Rummet har fönster i två väderstreck och ligger i anslutning till vardagsrummet – perfekt när du vill ligga och dra dig en stund utan att störas av morgonbestyr i kök och badrum.

Sovrum 2 och 3

På 7 välplanerade kvadrat ger de två mindre sovrummen flexibla och praktiska rum i anslutning till köket. Kanske blir det ena ett lekrum och det andra ett hemmakontor? Perfekt när du vill ha uppsikt över de små från köket.

Sovrum 4

Det fjärde sovrummet ligger med ingång från hallen. Här har du en praktisk klädkammare som frigör golvyta för annat än förvaring. Det stora fönstret ger generöst med ljusinsläpp och ger rummet en luftig känsla.

Badrum 1 och 2

Båda badrum ligger i anslutning till hallen och är ljust helkaklade. Spotlights i taket ger bra med ljus oavsett tid på dagen. I det större badrummet agerar ena sidan tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns restaurangen Bruket och Kennys gelateria.