Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad tvåa med balkong i väst

Din nya tvåa passar lika bra för middagar med vänner, som lata lediga dagar. Avsluta dagen på balkongen i kvällssol innan du kryper till sängs i sovrummet.

Välkommen hem till ett bekvämt boende i en modern skärgårdsstad, endast 20 minuter från Slussen. Här trivs du som vill ha nära till vatten och natur, såväl som till city och flertalet köpcentrum. Din lägenhet är i modernt utförande med stilrent Marbodalkök. Det öppna köket och vardagsrummet bjuder in till sociala stunder och om vädret tillåter kan ni flytta ut hänget till balkongen.

Kök och vardagsrum

Köket från Marbodal är öppet och ljust med spatiösa arbetsbänkar och ett stort fönster. Du har integrerad diskmaskin som snabbt fixar stöket från middagen, i kylen förvarar du enkelt resterna. Du har gott om plats för ett stort matbord och en soffa som får mysig sol till morgonstunden med tidning och kaffe.

Balkong

Balkongen har plats för matbord, stolar och odling. Här kan du påta i odlingslådan och sätta sommarens tomater, eller ta en lugn stund med vännerna och en kopp kaffe.

Sovrum

Ditt sovrum är rymligt med fönster i två väderstreck som ger ljus under sommarmånaderna. Annars har du plats för flera ljuskällor och en större säng. Kläderna förvarar du i dina två garderober eller i linneskåpet, alla smart placerade bakom dörren.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum har du en ytsmart kombimaskin som enkelt tar hand om tvätten och en arbetsbänk som funkar lika bra som avställningsyta som för tvättsortering. Bredvid väntar tvättställ, wc och dusch.

Hall

I den halvöppna hallen har du en garderob som ger plats för de otympliga vinterkläderna. Den är dessutom placerad så att den skapar ett inbyggt utrymme där kapphyllan passar perfekt.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns restaurangen Bruket och Kennys gelateria.