Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen och socialt planerad tvåa med bra förvaring

Socialt planerad tvåa med generösa ytor och mycket förvaring. Det öppna köket bjuder in till matlagning med flera och från balkongen njuter du av Tollares fina omgivningar.

Kliv in och möts av hemmets ljus och rymd. Denna smart planerade tvåa ger gott om yta att umgås på, praktiska inslag för en bekväm vardag och generöst med förvaring. Utanför väntar Tollares fina natur och skärgård att njuta av.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket har en social planlösning med ett smart planerat kök i u-form. Här förbereder du middagen samtidigt som du har möjlighet att umgås med gästerna i soffan. Med fönster längs rummets ena vägg får du gott om ljusinsläpp. Placera matbordet framför ett av dem för trivsamma vyer till morgonkaffet.

Balkong

Balkongen med sitt utmärkta västerläge blir en perfekt plats att avsluta dagen på. Ha en filt nära till hands för att kunna njuta av kvällssolen in i det sista. Här finns plats för möbler, mysig belysning och gröna växter.

Sovrum och klädkammare.

I anslutning till vardagsrummet ligger hemmets sovrum. Här finns gott om plats för rummets viktigaste möbel och längs ena kortväggen väntar en generös garderob med skjutdörrar. Dessutom har du en stor klädkammare bredvid som rymmer alla dina favoritplagg.

Hall

Den smart planerade hallen ger plats att hänga av jackan på, förvaring av både städprylar och övrigt. Den första biten har klinkerbeklätt golv som övergår till en elegant ekparkett. Och in till vänster väntar badrummet.

Badrum

I badrummet får ena sidan agera tvättstugan och den andra duschrum. Med förvaring i kommod under handfatet och skåp över tvättmaskinerna finns möjlighet att gömma undan badrumsprylar och tvättmedel. Ovanför tvättmaskinen vilar även en praktisk bänkskiva som gör det enkelt att organisera tvätten.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns restaurangen Bruket och Kennys gelateria.