Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvadratsmart trea med skärgårdsläge

Denna välplanerade trea har en social del och balkong för umgänge samt två sovrum. Köket från Marbodal är i stilrent utförande med integrerade vitvaror och en diskmaskin som underlättar vardagen.

Välkommen hem till ett kvadratsmart boende i härliga Tollare. Med två sovrum har du möjlighet att göra det ena till ett hemmakontor, hobbyrum eller lekrum – och skapa ett hem som passar dina behov. I kvarteret väntar härliga promenadstråk, gemensamma lekplatser och lokal service.

Kök och vardagsrum

Fönstret i vardagsrummet sträcker sig över nästan hela kortsidan av rummet. Vid ena hörnet kan du ställa soffan så du får gott om ljus till morgontidningen i soffan. Här finns också plats för matbordet, där gästerna kan vänta medan du fixar maten på de rymliga köksbänkarna i samma rum. Köket har även integrerad diskmaskin och keramisk spishäll.

Balkong

Din stora balkong är perfekt utformad för middagsbordet med tillhörande stolar. Här kan du bjuda hem kollegorna när det är dags för vårens första AW.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har fönster i två väderstreck och en inbyggd garderob för kläderna. Det finns även plats för ytterligare en garderob samt en säng som får gott om ljus när du läser kvällsboken. Ditt andra sovrum ligger i hallen och är något större i en mer kvadratisk form. Även här finns en garderob och plats för säng och möblering.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum är välplanerat och stilrent. I kombimaskinen kan du både tvätta och torka, och på den ovanliggande bänkskivan finns plats för dekorativa ting.

Hall

I den ytsmarta hallen finns precis lagom med plats för kapphyllan, skostället och sittplatsen.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns restaurangen Bruket och Kennys gelateria.