Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av fri utsikt från den stora balkongen

Välkommen hem till en rymlig fyra med gott om plats för umgänge. Hallen visar vägen in mot det öppna vardagsrummet och köket som leder dig vidare ut mot balkongen med fantastisk utsikt.

Ditt nya hem präglas av det höga läget på berget i Tollare. Från det större sovrummet och vardagsrummet öppnar fönstren upp mot fina vyer som ger vardagsstunderna det lilla extra. Balkongen ger också möjlighet att njuta av skärgården på hemmaplan och begrunda aktiviteter på vattnet.

Hall

Med klinkergolv under fötterna och avhängningsmöjligheter till höger behöver smutsiga skor och ytterkläder aldrig färdas längre in i hemmet. Till vänster når du de två mindre sovrummen och ett av badrummen, och rakt fram väntar hemmets sociala del.

Vardagsrum och kök

Det L-formade köket ger bra med köksförvaring och arbetsyta att förbereda maten på. Bakom ryggen har du en kyl och frys i full höjd och intill en avlastningsyta där du kan ställa av matkassarna. Bredvid köket får matplatsen fönster åt två väderstreck och ger trivsam utsikt till middagen. Härifrån öppnas det upp mot det stora vardagsrummet.

Balkong

Balkongen har gott om plats för utemöbler och gröna växter. Under sommartid får det gärna bli en långfrukost ute, så du kan njuta av omgivningens atmosfär. Med sitt söderläge blir platsen också perfekt för soldyrkande tomatplantor.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen på 8 respektive 11 kvadrat ligger i hemmets bortre del med ett av badrummen lättåtkomligt från båda. Hit kan små och stora dra sig undan för en stunds avkoppling.

Badrum 1 och 2

Det större badrummet har tvättmaskin och torktumlare längs ena kortsidan. Ovanför vilar en praktisk bänkskiva som underlättar vid sortering av tvätt, och tvättmedlet hittar plats i skåpet ovanför. Uppradat längsmed väggen finns tvättställ, wc och dusch. Det andra badrummet ligger i anslutning till hall och vardagsrum. Båda rummen är ljust helkaklade med spotlights i taket.

Sovrum 3

Det tredje sovrummen är på 14 kvadrat med en stor klädkammare. Vakna upp och öppna fönstret en ledig morgon, för att sedan återvända till sängen och dra dig en stund extra med utsikt över omgivningarna.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.