Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

En vardag med det lilla extra

I din nya tvåa får vardagen det lilla extra. Promenera ner till kajen och vidare över till Tollares egna skärgårdsö för ett bad, eller sug in skärgårdsatmosfären från balkongen.

Din nya tvåa har en genomtänkt planlösning. Hemmets sociala del innehåller ett halvöppet kök och luftiga ytor att umgås på. I anslutning hittar du även hemmets balkong, din egen utomhusoas att njuta av från tidig vår till sen höst.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket har en social planlösning med ett smart planerat kök i u-form. Här förbereder du middagen samtidigt som du har möjlighet att umgås med gästerna i soffan. Med fönster längs rummets ena vägg får du gott om ljusinsläpp. Placera matbordet framför ett av dem för trivsamma vyer till morgonkaffet.

Balkong

Balkongen med sitt utmärkta västerläge blir en perfekt plats att avsluta dagen på. Ha en filt nära till hands för att kunna njuta av kvällssolen in i det sista. Här finns plats för möbler, mysig belysning och gröna växter.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet ligger hemmets sovrum. Här finns gott om plats för rummets viktigaste möbel och längs ena kortväggen väntar en generös garderob med skjutdörrar. I garderoben ryms alla favoritplagg, och lite till.

Hall

Den smart planerade hallen ger plats att hänga av jackan på, förvaring av både städprylar och övrigt. Den första biten har klinkerbeklätt golv som övergår till en elegant ekparkett. Och in till vänster väntar badrummet.

Badrum

I badrummet får ena sidan agera tvättstugan och den andra duschrum. Med förvaring i kommod under handfatet och skåp över tvättmaskinerna finns möjlighet att gömma undan badrumsprylar och tvättmedel. Ovanför tvättmaskinen vilar även en praktisk bänkskiva som gör det enkelt att organisera tvätten.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns restaurangen Bruket och Kennys gelateria.