Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av sociala ytor och praktiska lösningar

Denna fyra erbjuder bra förvaring, öppna ytor, balkong och närhet till både natur och stadsliv. Välkommen hem till en bekväm och trivsam vardag i härliga Tollare.

Från den funktionella hallen når du hemmets alla rum via en lång passage som leder dig förbi sovrummen, vardagsrummet och köket. I hemmet hittar du flera förvaringsutrymmen som gör det lätt att hålla ordning, och med både tvättmaskin och diskmaskin underlättas vardagsbestyren. Balkongen med härlig läge ger även ett extrarum att nyttja när vädret tillåter.

Hall

Den stora hallen ger gott om förvaring. Rakt fram finns en klädhängare och garderob, och om du tar ytterligare några kliv in åt höger finns en skjutdörrsgarderob innan du leds vidare in i lägenheten.

Badrum och wc

I anslutning till hallen hittar du ditt nya badrum som agerar både tvättstuga och badrum. Med tvättmaskin och torktumlare tvättar du när det passar dig. Tvättmedlet och handdukarna förvaras bäst i skåpet ovanför. Lite längre in i bostaden finns även en separat wc.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket skiljs åt av vägg. Från soffan gömmer väggen kylen och frysen, och skapar en avskild del för soffhänget. I köket finns en trivsam yta för en matgrupp, med köket nära till hands när det ska dukas fram och av. Köket är i modern stil från Marbodal vilket ger en fin bas för din personliga inredning.

Sovrum 1 och sovrum 2

Längst bort i hemmet hittar du två av sovrummen. Det ena på 14 kvadrat med generös skjutdörrsgarderob, det andra på 7 kvadrat men gediget ljusinsläpp. Båda rummen är lättmöblerade och ger fin utblick i grannskapet.

Sovrum 3

Det mindre sovrummet hittar du i hemmets andra del. Med ljust målade väggar och stilren parkett har rummet en fin bas för möblerna. Med ett skrivbord framför fönstret arbetar du med utsikt mot grannskapets utomhusmiljöer.

Balkong

Balkongen i trivsamt söderläge vetter mot Lännerstasundet och förlänger hemmets sociala del. Här får du din egen utomhusoas som ger dig en plats att njuta av Tollares fina utomhusmiljöer.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.