Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av en stor uteplats under soliga dagar

Välkommen hem till en rymlig och välplanerad trea i Tollare. Med öppna sociala ytor, stor uteplats och välplanerade sovrum blir detta ett hem att trivas i.

Hemmets stora fönster öppnar upp mot den generösa uteplatsen. Här spenderas gärna lata soldagar, eller långa middagar med nära och kära. Inomhus väntar ett öppet vardagsrum och ett halvöppet kök, samt två sovrum avsluta dagen i.

Vardagsrum och kök

Det öppna vardagsrummet är rymlig och luftig med gediget ljusinsläpp från uteplatsen. Framför väggen finns en given plats för en mysig soffa att samla familjen i. Och i rummets andra del, i anslutning till köket, finns rum för en stor matgrupp framför fönsterna.

Uteplats

Den generösa uteplatsen ger rum för både matbord och en trivsam loungegrupp. Inred med gröna växter, mysig belysning och annan dekoration för att skapa din egen utomhusoas. Med några värmande filtar nära till hands blir det en uppskattad plats även under svalare kvällar.

Sovrum 1 och sovrum 2

I det större sovrummet väntar tre garderober direkt in till höger och ett stort fönster till vänster. Här kan du ligga och dra dig på morgonen med skönt ljusinsläpp och blicka ut mot omgivningen. Det mindre sovrummet här också en garderob samt ett stort fönster.

Hall och klädkammare

Smutsiga skor får landa på klinkergolvet och jackan hänger du av dig på klädhängaren. Ytterligare ett kliv in har du garderob och städförvaring på din högra sida, och badrummet på din vänstra. Tar du ett steg vidare in så kommer du åt den praktiska klädkammaren som ger gott om förvaringsutrymme.

Badrum

I badrummet har du en yteffektiv kombitvättmaskin som underlättar i vardagen. Sätt på en tvätt när det passar dig, och slipp förhålla dig till en tvättstugetid. I kommoden under tvättstället gömmer du undan badrumsprodukter och andra nödvändigheter.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.