Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomtänkt trea med stor uteplats

Denna trea ger dig smarta lösningar, genomtänkt planlösning med lättmöblerade ytor och en stor uteplats i trivsamt läge. Välkommen hem till skärgården i Tollare.

Vardagsrummet och köket blir hemmets hjärta som leder dig ut på uteplatsen. Det halvöppna köket ger en egen del för matplatsen och i vardagsrummet får soffgruppen stå i centrum. Uteplatsen är långsmal och rymmer både loungegrupp och matbord, såväl som flera gröna växter och dekorativa föremål. Här skapar du din egen utomhusoas att njuta av.

Hall

Den stora hallen ger gott om förvaring. Rakt fram finns en klädhängare och garderob, och om du tar ytterligare några kliv in åt höger finns en skjutdörrsgarderob innan du leds vidare in i lägenheten.

Badrum och wc

I anslutning till hallen hittar du ditt nya badrum som agerar både tvättstuga och badrum. Med tvättmaskin och torktumlare tvättar du när det passar dig. Tvättmedlet och handdukarna förvaras bäst i skåpet ovanför. Lite längre in i bostaden finns också en separat wc.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket ligger centrerat i hemmet med en vägg som avskiljare. Här får du gott om ljusinsläpp via fönstren mot uteplatsen och kan samla nära och kära i soffan eller köket.

Sovrum 1

Det större sovrummet nås från köket. Rakt fram in till vänster har du flera garderober att förvara kläderna i. I resten av rummet ryms både en stor säng och annat möblemang.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet hittar du i hemmets andra del. Med ljust målade väggar och stilren parkett har rummet en fin bas för möblerna. Med ett skrivbord framför fönstret arbetar du med utsikt mot grannskapets utomhusmiljöer.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på den generösa uteplatsen. Oavsett om du har gröna fingrar eller inte finns gott om yta för växter och kryddodlingar. Den ena delen kan inredas till en mysig läshörna eller loungedel, och den andra delen kan bli en trevlig matplats. Glöm inte ljuslyktor och textiler för riktig myskänsla.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.