Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 87 m², Lägenhet 01B-1202

Beskrivning

Högst upp i huset med balkong

Från den stora balkongen har du vidsträckt utsikt över sjöar och grönska. Du har öppen planlösning i vardagsrummet som angränsar mot det klimatsmarta köket.

Ditt miljövänliga hem har energisnåla vitvaror och öppna ytor som gör det enkelt att duka upp middagsbordet och umgås med vännerna över en bit mat. På din rymliga balkong kan du anordna middagar och helgfrukostar med soligt söderläge som ger ljus och värme. I kvarteret kan du ta lånpromenader i skogen och ta båten ut för att utforska skärgårdsöarna.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum i öppen planlösning finns två stora fönster som ger middagsförberedelserna och soffhänget en storslagen utsikt. Kökets generösa arbetsbänkar ger plats för flera matglada vänners engagemang och din kyl och frys har plats för matresterna. Vardagsrummet har plats för en stor soffhörna och soffbord.

Balkong

Balkongen löper längsmed hela vardagsrummet och vetter vattnet. Med solchanser från tidig morgon till kväll kan både bruncher och kvällsfika avnjutas på sommarens nya favoritplats.

Sovrum 1 och 2

Du har ett stort och ett något mindre sovrum. Det större sovrummet har linneskåp och garderob med fönster i tre väderstreck. Det finns plats för en stor säng och varsitt nattygsbord. Det lite mindre rummet kan du inreda som arbetsrum, eller barnkammare när familjen utökas. Du har en garderob för kläderna.

Badrum och extratoalett

Med både badrum och extratoalett behöver du inte oroa dig för köbildning på morgonen. I badrummet har du ljusa kakelväggar och klinker. Här finns också tvättmaskin och torktumlare under en smidig arbetsbänk.

Hall och klädkammare

Vid entrén till ditt nya hem hänger du upp kläderna i garderoben. Hallen omgärdas av två väggar vilket ger väggplats för krokar. Längre in i hallen finns en rymlig klädkammare för gästernas ytterkläder eller oanvända vinterkläder.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.