Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

01B-1202, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Högst upp i huset med balkong

Från den stora balkongen har du vidsträckt utsikt över sjöar och grönska. Du har öppen planlösning i vardagsrummet som angränsar mot det klimatsmarta köket.

Ditt miljövänliga hem har energisnåla vitvaror och öppna ytor som gör det enkelt att duka upp middagsbordet och umgås med vännerna över en bit mat. På din rymliga balkong kan du anordna middagar och helgfrukostar med soligt söderläge som ger ljus och värme. I kvarteret kan du ta lånpromenader i skogen och ta båten ut för att utforska skärgårdsöarna.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum i öppen planlösning finns två stora fönster som ger middagsförberedelserna och soffhänget en storslagen utsikt. Kökets generösa arbetsbänkar ger plats för flera matglada vänners engagemang och din kyl och frys har plats för matresterna. Vardagsrummet har plats för en stor soffhörna och soffbord.

Balkong

Balkongen löper längsmed hela vardagsrummet och vetter vattnet. Med solchanser från tidig morgon till kväll kan både bruncher och kvällsfika avnjutas på sommarens nya favoritplats.

Sovrum 1 och 2

Du har ett stort och ett något mindre sovrum. Det större sovrummet har linneskåp och garderob med fönster i tre väderstreck. Det finns plats för en stor säng och varsitt nattygsbord. Det lite mindre rummet kan du inreda som arbetsrum, eller barnkammare när familjen utökas. Du har en garderob för kläderna.

Badrum och extratoalett

Med både badrum och extratoalett behöver du inte oroa dig för köbildning på morgonen. I badrummet har du ljusa kakelväggar och klinker. Här finns också tvättmaskin och torktumlare under en smidig arbetsbänk.

Hall och klädkammare

Vid entrén till ditt nya hem hänger du upp kläderna i garderoben. Hallen omgärdas av två väggar vilket ger väggplats för krokar. Längre in i hallen finns en rymlig klädkammare för gästernas ytterkläder eller oanvända vinterkläder.

Hemfakta

Bostad
01B-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 867 kr
Pris per m²
63 103 kr
Pris
5 490 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter