Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

01B-1201, 4 Rum, 95 m²

Familjens nya fyra med utsikt från våning fem

Här bor du högst upp i huset. Ditt nya kvarter ligger dessutom på en kulle vilket ger storslagen utsikt över sjöar och lummig grönska. Du har en balkong i söderläge och massor av smarta lösningar.

Samtliga av dina trivsamma sovrum har bra förvaringsmöjligheter och på en av dina toaletter har du tvättmöjligheter. I din nya fyra har du spatiösa fönster med vacker utsikt och en rymlig balkong med sol från frukost till middag. I det närliggande området finns svampskogar och löpspår, utegymmet hittar du runt knuten. Det de storslagna naturmiljöerna är det svårt att tro att Slussen bara ligger tjugo minuter bort.

Kök och vardagsrum

I ditt Marbodalkök har du integrerad diskmaskin, spishäll samt kyl och frys i full höjd. Arbetsytorna ger gott om plats för flera vänner under middagsförberedelserna. Annars kan de vänta i vardagsrummet med plats för en större soffa och middagsbord.

Balkong

Din rymliga balkong har plats för odlingslådor, middagsbord och ljuslyktor. Ljuskällorna behövs dock sällan, då söderläget ger ljus från morgon till kväll.

Sovrum 1 med extratoalett

I detta sovrum med fönster åt söder har du plats för säng och skrivbord. Med din egen toalett med WC, handfat och förvaring slipper du störande familjemedlemmar och i garderoben och linneskåpet kan du hänga upp kläderna.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum ligger vägg i vägg. Båda rummen har två garderober var som är inbyggda i väggen för att spara plats. Fönstren vetter mot kvarter och skogsmiljöer. I det större rummet finns plats för en dubbelsäng och i det mindre kan du skapa arbetsrummet eller barnkammaren när familjen väntar utökning.

Badrum med tvättmaskin

Till det helkaklade badrummet finns en ytsmart hörndusch. Annars finns tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en stilren arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. Klinkerplattorna gör golvet enkelt att städa.

Hall och klädkammare

I hallen finns två väggar för krokar och tavlor. Du har även en inbyggd garderob och längre in finns en praktisk klädkammare för alla dem där ytterkläderna som aldrig får plats i kapphyllan.

Hemfakta

Bostad
01B-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
4
Storlek
95 m²
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter