Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjens nya fyra med utsikt från våning fem

Här bor du högst upp i huset. Ditt nya kvarter ligger dessutom på en kulle vilket ger storslagen utsikt över sjöar och lummig grönska. Du har en balkong i söderläge och massor av smarta lösningar.

Samtliga av dina trivsamma sovrum har bra förvaringsmöjligheter och på en av dina toaletter har du tvättmöjligheter. I din nya fyra har du spatiösa fönster med vacker utsikt och en rymlig balkong med sol från frukost till middag. I det närliggande området finns svampskogar och löpspår, utegymmet hittar du runt knuten. Det de storslagna naturmiljöerna är det svårt att tro att Slussen bara ligger tjugo minuter bort.

Kök och vardagsrum

I ditt Marbodalkök har du integrerad diskmaskin, spishäll samt kyl och frys i full höjd. Arbetsytorna ger gott om plats för flera vänner under middagsförberedelserna. Annars kan de vänta i vardagsrummet med plats för en större soffa och middagsbord.

Balkong

Din rymliga balkong har plats för odlingslådor, middagsbord och ljuslyktor. Ljuskällorna behövs dock sällan, då söderläget ger ljus från morgon till kväll.

Sovrum 1 med extratoalett

I detta sovrum med fönster åt söder har du plats för säng och skrivbord. Med din egen toalett med WC, handfat och förvaring slipper du störande familjemedlemmar och i garderoben och linneskåpet kan du hänga upp kläderna.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum ligger vägg i vägg. Båda rummen har två garderober var som är inbyggda i väggen för att spara plats. Fönstren vetter mot kvarter och skogsmiljöer. I det större rummet finns plats för en dubbelsäng och i det mindre kan du skapa arbetsrummet eller barnkammaren när familjen väntar utökning.

Badrum med tvättmaskin

Till det helkaklade badrummet finns en ytsmart hörndusch. Annars finns tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en stilren arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. Klinkerplattorna gör golvet enkelt att städa.

Hall och klädkammare

I hallen finns två väggar för krokar och tavlor. Du har även en inbyggd garderob och längre in finns en praktisk klädkammare för alla dem där ytterkläderna som aldrig får plats i kapphyllan.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.