Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vidsträckt utsikt från miljösnäll trea

I din nya trea har du underbar utsikt över det glittrande Lännerstasundet och mysiga hamnmiljöer. På din stora balkong kan du lyssna på måsarna och inomhus finns klimatsmart kök i öppen planlösning.

Ditt medvetna hem har vitvaror som drar minimalt med energi. Du har öppna ytor som gör det enkelt att umgås över en bit mat eller fixa festmiddagen tillsammans. Den stora balkongen har naturskön utsikt och gott om solchanser från det soliga söderläget. När du beger dig utåt kan du ta långpromenaden i Tollare naturreservat och handla allt nödvändigt på kvarterstorget.

Kök och vardagsrum

Här finns två stora fönster som ger ljus och utsikt till middagsförberedelserna. Kökets spatiösa arbetsbänkar ger plats för flera matglada vänners engagemang och de energisnåla vitvarorna sparar plats. Vardagsrummet har plats för en stor soffhörna, med mycket väggyta för inredning.

Balkong

Din nya balkong är avlång och rymlig. Den löper längsmed hela vardagsrummet och vetter mot grönska och sjöar. Med solchanser från tidig morgon till kväll finns möjligheter till allt från bruncher till sommarmiddagar.

Sovrum 1 och 2

Du har ett stort och ett något mindre sovrum. Ditt största sovrum har garderob och linneskåp och fönster i tre väderstreck. Det finns plats för en stor säng och annat möblemang som passar dig och din stil. Det mindre rummet funkar som arbetsrum eller barnkammare när familjen utökas. Du har även en garderob för förvaring.

Badrum och extratoalett

Med både badrum och extratoalett behöver du inte oroa dig för bankande på dörren under måndagsmorgonen. I ditt nya badrum har du ljusa kakelväggar och klinker. Här finns också tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Hall och klädkammare

När du kommer in i ditt nya hem hänger du upp kläderna i garderoben. Entrén omgärdas av två väggar vilket ger massor av väggyta för krokar. Längre in i hallen finns en spatiös klädkammare för gästernas ytterkläder eller oanvända sommarkläder.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.