Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig balkong i högt belägen fyra

I ditt nya hem ser du ut över Tollares skärgårdsmiljöer. Du har massor av aktiviteter i kvarteret och din egen plats för lugnet hemmavid. Här finns balkongen i söderläge och massor av smarta lösningar

Med bra förvaringsmöjligheter i alla sovrum och två toaletter, varav en med tvättmöjligheter, blir vardagen lite enklare. I ditt nya hem har du stora fönster med vidsträckt utsikt och en rymlig balkong med sol från morgon till kväll. Runt knuten har du promenadstråk och motionsspår, utegymmet hittar du utanför dörren. Skärgårdsmiljön ger känslan av att du bor på landet trots att Slussen endast ligger tjugo minuter bort.

Kök och vardagsrum

Köket har integrerad diskmaskin, spishäll och kyl och frys som kommer i full höjd. De rymliga arbetsytorna gör det till en fröjd att bjuda in vännerna i matlagningen. Annars kan de vänta i vardagsrummet med plats för en större soffa och middagsbord.

Balkong

Balkongen har plats för växtlighet, utemöbler och ljuslyktor. Ljuskällorna behövs dock sällan, då söderläget ger ljus från morgon till kväll.

Sovrum 1 med extratoalett

I detta lyxiga sovrum med fönster åt söder har du plats för massor av möblering. I din egen toalett med WC, handfat och förvaring kan du få undan prylar och hygienartiklar och i garderoben och linneskåpet kan du hänga upp kläderna.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum kan göras till arbetsrum eller barnrum. Båda rummen har två garderober var som är inbyggda i väggen för att spara plats. Fönstren vetter mot kvarter och skogsmiljöer. I det större rummet finns plats för en dubbelsäng.

Badrum med tvättmaskin

I badrummet finns en ytsmart hörndusch. Annars finns tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en stilren arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. Rummet är ljust helkaklat med klinkergolv.

Hall och klädkammare

I hallen finns två väggar för krokar och tavlor. Du har även en inbyggd garderob och längre in finns en praktisk klädkammare för alla dem där ytterkläderna som aldrig får plats i kapphyllan.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.