Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

01B-1101, 4 Rum, 95 m²

Rymlig balkong i högt belägen fyra

I ditt nya hem ser du ut över Tollares skärgårdsmiljöer. Du har massor av aktiviteter i kvarteret och din egen plats för lugnet hemmavid. Här finns balkongen i söderläge och massor av smarta lösningar

Med bra förvaringsmöjligheter i alla sovrum och två toaletter, varav en med tvättmöjligheter, blir vardagen lite enklare. I ditt nya hem har du stora fönster med vidsträckt utsikt och en rymlig balkong med sol från morgon till kväll. Runt knuten har du promenadstråk och motionsspår, utegymmet hittar du utanför dörren. Skärgårdsmiljön ger känslan av att du bor på landet trots att Slussen endast ligger tjugo minuter bort.

Kök och vardagsrum

Köket har integrerad diskmaskin, spishäll och kyl och frys som kommer i full höjd. De rymliga arbetsytorna gör det till en fröjd att bjuda in vännerna i matlagningen. Annars kan de vänta i vardagsrummet med plats för en större soffa och middagsbord.

Balkong

Balkongen har plats för växtlighet, utemöbler och ljuslyktor. Ljuskällorna behövs dock sällan, då söderläget ger ljus från morgon till kväll.

Sovrum 1 med extratoalett

I detta lyxiga sovrum med fönster åt söder har du plats för massor av möblering. I din egen toalett med WC, handfat och förvaring kan du få undan prylar och hygienartiklar och i garderoben och linneskåpet kan du hänga upp kläderna.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum kan göras till arbetsrum eller barnrum. Båda rummen har två garderober var som är inbyggda i väggen för att spara plats. Fönstren vetter mot kvarter och skogsmiljöer. I det större rummet finns plats för en dubbelsäng.

Badrum med tvättmaskin

I badrummet finns en ytsmart hörndusch. Annars finns tvättmaskin och torktumlare, båda smart placerade under en stilren arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. Rummet är ljust helkaklat med klinkergolv.

Hall och klädkammare

I hallen finns två väggar för krokar och tavlor. Du har även en inbyggd garderob och längre in finns en praktisk klädkammare för alla dem där ytterkläderna som aldrig får plats i kapphyllan.

Hemfakta

Bostad
01B-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 0
Antal rum
4
Storlek
95 m²
Månadsavgift
5 315 kr
Pris per m²
54 632 kr
Pris
5 190 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter