Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

01B-1002, 3 Rum, 87 m²

Sköna innergårdar i skärgårdsinspirerat kvarter

I Tollare Terrass finns flera innergårdar i olika nivåer och med olika syften. Vissa har lek och bus-fokus medan andra fokuserar på solläge och rekreation. Ditt hem har miljövänliga lösningar och balkong.

I din nya trea njuter du av energisnåla lösningar som är bra för både månadsbudget och klimat. Du har öppna ytor och en alldeles egen balkong i lyxigt söderläge. När du bjuder hem vännerna på middag kan du med andra ord välja mellan både uteplats och inneplats. Kvarteret har gemensamma miljöer i de aktiva och lugna innergårdarna, med massor av naturupplevelser runt hörnet.

Vardagsrum och kök

I det stora vardagsrummet med fönster mot skogen har du plats för soffhörnan för filmkvällen. Den öppna planlösningen ger även plats för ett större matbord. Köket är välplanerat och stilrent, med vitvaror och lättmatchad Marbodaldesign. Stor kyl och frys ger plats för veckans matlådor.

Balkong

Balkongen i söderläge löper längsmed vardagsrummet. När du vill dra dig undan från folklivet i marinan kan du duka upp en strålande middag här, med plats för flera sittande gäster.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum har en respektive två garderober att förvara kläderna i. Förvaringslösningarna ger möjlighet att fokusera inredningen på spännande detaljer och stora sängar istället för byrålådor och dylikt. Fönstren vetter mot skogen och tar in mysigt naturligt ljus.

Badrum och extratoalett

Badrummet är både tvättstuga och duschrum. Det finns dusch, skåp för förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Det välplanerade rummet är utformat med fokus på att skapa golvyta, varför duschen står i hörnet och vitvarorna under en arbetsbänk.

Hall och klädkammare

Längre in i hallkorridoren finns en rymlig klädkammare för de otympliga vinterkläderna. Vid hallens väggar finns bra plats för krokar och hyllor till finkapporna samt en praktisk garderob.

Hemfakta

Bostad
01B-1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 0
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 867 kr
Pris per m²
50 460 kr
Pris
4 390 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter