Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sköna innergårdar i skärgårdsinspirerat kvarter

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av hemmen i Tollare Terrass. Kontakta säljaren Tiam på telefonnummer 070-673 74 58 för att boka en tid.

I din nya trea njuter du av energisnåla lösningar som är bra för både månadsbudget och klimat. Du har öppna ytor och en alldeles egen balkong i lyxigt söderläge. När du bjuder hem vännerna på middag kan du med andra ord välja mellan både uteplats och inneplats. Kvarteret har gemensamma miljöer i de aktiva och lugna innergårdarna, med massor av naturupplevelser runt hörnet

Vardagsrum och kök

I det stora vardagsrummet med fönster mot skogen har du plats för soffhörnan för filmkvällen. Den öppna planlösningen ger även plats för ett större matbord. Köket är välplanerat och stilrent, med vitvaror och lättmatchad Marbodaldesign. Stor kyl och frys ger plats för veckans matlådor.

Balkong

Balkongen i söderläge löper längsmed vardagsrummet. När du vill dra dig undan från folklivet i marinan kan du duka upp en strålande middag här, med plats för flera sittande gäster.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum har en respektive två garderober att förvara kläderna i. Förvaringslösningarna ger möjlighet att fokusera inredningen på spännande detaljer och stora sängar istället för byrålådor och dylikt. Fönstren vetter mot skogen och tar in mysigt naturligt ljus.

Badrum och extratoalett

Badrummet är både tvättstuga och duschrum. Det finns dusch, skåp för förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Det välplanerade rummet är utformat med fokus på att skapa golvyta, varför duschen står i hörnet och vitvarorna under en arbetsbänk.

Hall och klädkammare

Längre in i hallkorridoren finns en rymlig klädkammare för de otympliga vinterkläderna. Vid hallens väggar finns bra plats för krokar och hyllor till finkapporna samt en praktisk garderob.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.