Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 72 m², Lägenhet 01B-1001

Beskrivning

Tvåa med balkong och gemensam terrassdel

I Tollare terrass kan du välja mellan lugnet hemmavid och umgänget utanför. På din egen soliga balkong bättrar du på brännan och på kajen kan du småprata med grannarna.

Med en solig balkong i söderläge är det enkelt att känna sig nära naturen. När du dessutom har både förvaring, öppen planlösning och rogivande utsikt från sovrummet är det lätt att stanna hemma hela helgen. Om du tröttnar på lugnet finns dock en hel del aktiviteter att välja mellan i närområdet.

Vardagsrum och kök

Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd i vardagsrum och kök och gör att ljuset enkelt tar sig in i hemmet. Ekgolvet sträcker sig genom rummen. Vardagsrummet har plats för soffan och i köket kan du ställa matbordet. Med kökets generösa arbetsbänkar finns dessutom plats för flera kockar till festmiddagen.

Balkong

På balkongen ser du ut över skogen och vattenglimtarna från Lännerstasundet. Den avlånga designen gör det enkelt att få plats med middagsbordet och stolarna. Vid andra hörnan kan du ställa solstolen.

Sovrum

Sovrummet har plats för parets dubbelsäng eller hemmajobbarens skrivbord. Du har utsikt över grönskan vid vattnet och får ljus från västerläget. I den stora klädkammaren finns plats för kläder och skor, vilket gör att du inte behöver slösa plats på byrålådan.

Badrum med tvättmaskin

I det helkaklade badrummet har du toalett, hörndusch, tvättmöjligheter och avställningsyta. Den praktiska bänkskivan är placerad över tvättmaskinen och torktumlaren för att skapa plats och stil.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel ingång till hemmets alla rum. Ytterkläderna förvarar du enklast i garderoben eller i det stora förrådet längre in. Här finns dessutom plats för allt från skosamlingar till oanvända möbler.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.