Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

01B-1001, 2 Rum, 72 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Tvåa med balkong och gemensam terrassdel

I Tollare terrass kan du välja mellan lugnet hemmavid och umgänget utanför. På din egen soliga balkong bättrar du på brännan och på kajen kan du småprata med grannarna.

Med en solig balkong i söderläge är det enkelt att känna sig nära naturen. När du dessutom har både förvaring, öppen planlösning och rogivande utsikt från sovrummet är det lätt att stanna hemma hela helgen. Om du tröttnar på lugnet finns dock en hel del aktiviteter att välja mellan i närområdet.

Vardagsrum och kök

Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd i vardagsrum och kök och gör att ljuset enkelt tar sig in i hemmet. Ekgolvet sträcker sig genom rummen. Vardagsrummet har plats för soffan och i köket kan du ställa matbordet. Med kökets generösa arbetsbänkar finns dessutom plats för flera kockar till festmiddagen.

Balkong

På balkongen ser du ut över skogen och vattenglimtarna från Lännerstasundet. Den avlånga designen gör det enkelt att få plats med middagsbordet och stolarna. Vid andra hörnan kan du ställa solstolen.

Sovrum

Sovrummet har plats för parets dubbelsäng eller hemmajobbarens skrivbord. Du har utsikt över grönskan vid vattnet och får ljus från västerläget. I den stora klädkammaren finns plats för kläder och skor, vilket gör att du inte behöver slösa plats på byrålådan.

Badrum med tvättmaskin

I det helkaklade badrummet har du toalett, hörndusch, tvättmöjligheter och avställningsyta. Den praktiska bänkskivan är placerad över tvättmaskinen och torktumlaren för att skapa plats och stil.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel ingång till hemmets alla rum. Ytterkläderna förvarar du enklast i garderoben eller i det stora förrådet längre in. Här finns dessutom plats för allt från skosamlingar till oanvända möbler.

Hemfakta

Bostad
01B-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 0
Antal rum
2
Storlek
72 m²
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter