Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo granne med naturen i aktiva Tollare

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av lägenheterna i Tollare Terrass. Kontakta säljaren Tiam på telefonnummer 070-673 74 58 för att boka en tid.

Under sommarhalvåret är din stora balkong den perfekta middagsplatsen. Under kyligare årstider har du ett stort vardagsrum i öppen planlösning till ditt miljövänliga kök. På den mysiga strandpromenaden kan du småprata med grannarna och betrakta den skärgårdsinspirerade miljön med guppande småbåtar och somriga fiskmåsrop.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du det stilrena Marbodalköket med energisnåla vitvaror och generösa arbetsytor i praktisk L-form. Kyl och frys sträcker sig från golv till tak och ger plats för matresterna från festmiddagen. Efter maten kan du dra dig undan till vardagsrummet med plats för soffhörnan. Det stora fönstret ger massor av naturligt ljus.

Balkong

Din nya balkong sträcker sig över hela vardagsrummet. Den stilrena betongdesignen och utsikten över träd och grönska ger en urban känsla som bryts av mot de vackra skärgårdsvyerna.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter också mot den lugnande skogen. I det större rummet förvarar du finkläder och mysbyxor i garderoben och linneskåpet. Du får enkelt plats med en dubbelsäng, med fönster i två väderstreck som ger ljus till mornandet. I det mindre rummet finns en garderob och plats för barnets leksaker eller gästens bäddsoffa.

Badrum och extratoalett

Det välplanerade badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar. Den praktiska hörnduschen ger golvyta och tvättmaskinen med torktumlaren har en praktisk arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. I extratoaletten finns WC, handfat och förvaring.

Hall och klädkammare

Hallens väggar ger bra ytor för krokar och hyllor, om ni inte får plats med ytterkläderna i den praktiska garderoben. Längre in i hallkorridoren finns dessutom en rymlig klädkammare för de otympliga vinterkläderna.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.