Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

01B-0902, 3 Rum, 87 m²

Bo granne med naturen i aktiva Tollare

Från din rymliga balkong i söderläge har du utsikt över skogen med skymtar av vatten. Utanför dörren finns utegym och naturpromenader, innanför dörren finns lugn och öppenhet.

Under sommarhalvåret är din stora balkong den perfekta middagsplatsen. Under kyligare årstider har du ett stort vardagsrum i öppen planlösning till ditt miljövänliga kök. På den mysiga strandpromenaden kan du småprata med grannarna och betrakta den skärgårdsinspirerade miljön med guppande småbåtar och somriga fiskmåsrop.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du det stilrena Marbodalköket med energisnåla vitvaror och generösa arbetsytor i praktisk L-form. Kyl och frys sträcker sig från golv till tak och ger plats för matresterna från festmiddagen. Efter maten kan du dra dig undan till vardagsrummet med plats för soffhörnan. Det stora fönstret ger massor av naturligt ljus.

Balkong

Din nya balkong sträcker sig över hela vardagsrummet. Den stilrena betongdesignen och utsikten över träd och grönska ger en urban känsla som bryts av mot de vackra skärgårdsvyerna.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter också mot den lugnande skogen. I det större rummet förvarar du finkläder och mysbyxor i garderoben och linneskåpet. Du får enkelt plats med en dubbelsäng, med fönster i två väderstreck som ger ljus till mornandet. I det mindre rummet finns en garderob och plats för barnets leksaker eller gästens bäddsoffa.

Badrum och extratoalett

Det välplanerade badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar. Den praktiska hörnduschen ger golvyta och tvättmaskinen med torktumlaren har en praktisk arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. I extratoaletten finns WC, handfat och förvaring.

Hall och klädkammare

Hallens väggar ger bra ytor för krokar och hyllor, om ni inte får plats med ytterkläderna i den praktiska garderoben. Längre in i hallkorridoren finns dessutom en rymlig klädkammare för de otympliga vinterkläderna.

Hemfakta

Bostad
01B-0902
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 0
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 867 kr
Pris per m²
45 862 kr
Pris
3 990 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter