Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 72 m², Lägenhet 01B-0801

Beskrivning

Tvåa med balkong i aktivt skärgårdskvarter

I Tollare Terrass lever du det goda livet. Du bor i mysiga skärgårdsmiljöer, femton minuter från Slussen och ett stenkast från naturen. På din egen balkong ser du ut över skogspartier och vatten.

När du vill ta en paus från friluftslivet finns massor av sociala ytor i din öppna tvåa. På balkongen i söderläge kan du anordna storslagna middagar med vännerna och i det öppna vardagsrummet har du filmkvällen. Längre in i hemmet finns en rymlig klädkammare med plats för alla flyttlådor som tar lite tid på sig att packas upp.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets vackra ekparkett sträcker sig från hallen och vidare till vardagsrum och kök. Efter en lång dag på jobbet kan du kura ned dig i spatiös hörnsoffa i det öppna vardagsrummet. Köket från Marbodal har miljösnälla vitvaror och bra ytor för middagsförberedelsen med vännerna.

Balkong

På din nya balkong har du utsikt över natur och kvarter. Du har gott om plats för ett middagsbord till sommarmiddagen i eftermiddagssolen. Annars kan du inreda med odlingslådor och tomatplantor.

Sovrum

Ditt nya sovrum har fina utsikt över de grönskande träden. Vid fönstret passar skrivbordet perfekt. Du får enkelt plats med dubbelsängen, kläderna förvarar du i den stora garderoben.

Badrum med tvättmaskin

I ditt fina badrum med helkaklade väggar har du både tvättmaskin och torktumlare. Du har dessutom en ovanliggande arbetsbänk för tvättsorteringen. Med praktisk klinker och bra belysning.

Hall och klädkammare

I hallen har du en inbjudande vy till hemmet. Du hänger ytterkläderna i garderoben eller i klädkammaren längre in.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.