Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 97 m², Lägenhet 01A-1202

Beskrivning

Smart förvaring i träningsnära fyra

I ditt nya hem har du garderober i alla sovrum och klädkammare i hallen. Din balkong vetter mot söder och om du skulle tröttna på hemmet finns naturen och umgänget runt hörnet.

Här bor du i en ljus och välplanerad fyra högst upp i huset. Du har flera umgängesytor i ditt ljusa vardagsrum och på den angränsande balkongen. När du vill utforska kvarteret finns picknickplatser, klippbad och svampskogar på promenadavstånd..

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet med angränsande kök i öppen planlösning har plats för en stor soffgrupp för filmkvällen. Du har stora fönster mot Lännerstasundet och mysig ekparkett som sträcker sig genom hemmet. I köket finns en lång arbetsbänk för middagsförberedelserna. Vid andra kanten har du kyl och frys i full höjd som ger massor av plats till matlådorna.

Balkong

Balkongen ligger likt lägenheten näst högst upp i huset vilket ger en vidsträckt utsikt över Tollares skärgårdsmiljöer. Du har gott om plats för middagsbord och växter, söderläget ger massor av sol.

Sovrum 1 med extratoalett

Sovrummet är välplanerat och lyxigt. Med extratoaletten kan tonåringen få sitt eget krypin där det är enkelt att finna avskildhet. Du har fönster i söderläge och garderob och linneskåp för förvaring.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger dina andra sovrum på andra sidan hemmet. De har fönster mot skogen och två garderober var. Förvaringen är inbyggd i väggen för att ge plats till sängar och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

I badrummet kan du tvätta både dig själv och kläderna. Tvättmaskinen och torktumlaren står under en bänkskiva som ger plats för tvättsortering. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall och klädkammare

I hallen har du plats för krokar på väggarna som omgärdar entrén. Du har även en inbyggd garderob för de otympliga vinterkläderna. Längre in finns klädkammaren för den lite mer långvariga förvaringen.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.