Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

01A-1202, 4 Rum, 97 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Smart förvaring i träningsnära fyra

I ditt nya hem har du garderober i alla sovrum och klädkammare i hallen. Din balkong vetter mot söder och om du skulle tröttna på hemmet finns naturen och umgänget runt hörnet.

Här bor du i en ljus och välplanerad fyra högst upp i huset. Du har flera umgängesytor i ditt ljusa vardagsrum och på den angränsande balkongen. När du vill utforska kvarteret finns picknickplatser, klippbad och svampskogar på promenadavstånd..

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet med angränsande kök i öppen planlösning har plats för en stor soffgrupp för filmkvällen. Du har stora fönster mot Lännerstasundet och mysig ekparkett som sträcker sig genom hemmet. I köket finns en lång arbetsbänk för middagsförberedelserna. Vid andra kanten har du kyl och frys i full höjd som ger massor av plats till matlådorna.

Balkong

Balkongen ligger likt lägenheten näst högst upp i huset vilket ger en vidsträckt utsikt över Tollares skärgårdsmiljöer. Du har gott om plats för middagsbord och växter, söderläget ger massor av sol.

Sovrum 1 med extratoalett

Sovrummet är välplanerat och lyxigt. Med extratoaletten kan tonåringen få sitt eget krypin där det är enkelt att finna avskildhet. Du har fönster i söderläge och garderob och linneskåp för förvaring.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger dina andra sovrum på andra sidan hemmet. De har fönster mot skogen och två garderober var. Förvaringen är inbyggd i väggen för att ge plats till sängar och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

I badrummet kan du tvätta både dig själv och kläderna. Tvättmaskinen och torktumlaren står under en bänkskiva som ger plats för tvättsortering. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall och klädkammare

I hallen har du plats för krokar på väggarna som omgärdar entrén. Du har även en inbyggd garderob för de otympliga vinterkläderna. Längre in finns klädkammaren för den lite mer långvariga förvaringen.

Hemfakta

Bostad
01A-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Månadsavgift
5 426 kr
Pris per m²
60 722 kr
Pris
5 890 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter