Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

01A-1201, 3 Rum, 87 m²

Ljus trea med utsikt över sundet

Här kan du njuta av den natursköna utsikten från tre väderstreck. Din nya trea med gavelläge är sällskaplig och öppen, med trivsamma umgängesytor inomhus och utomhus.

I ditt ljusa hem har du sociala och lugnande ytor både hemmavid och utanför hemmets väggar. Du har öppen planlösning i kök och vardagsrum och din egen balkong i söderläge. Utanför finns innergårdar för allt från grillkvällar och soldyrkande till träning och sommarens bokplöjande. Naturen är påtaglig från alla håll, med skogsområden, vatten och klippor runt knuten.

Kök och vardagsrum

I ditt fina vardagsrum har du två stora fönster som ger ljus till korsordet i soffan. Du har utsikt över skärgårdsöar och sjöar och mysigt ekgolv. Kökets rymliga arbetsytor ger plats för flera matglada vänners och vitvarorna är snyggt komponerade tillsammans med köksdesignen från Marbodal. Vardagsrummet har plats för en stor soffhörna till myskvällen.

Balkong

Balkongen har en avlång design som är perfekt för utebordet med flera sittande gäster. Du har solchanser från frukost till middagen och vacker utsikt över naturen.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum har garderob och linneskåp för förvaring och mycket naturligt ljus från fönster i tre väderstreck. Det finns plats för dubbelsäng och annat möblemang. I det något mindre rummet kan du skapa en arbetshörna eller ett gästrum för långväga besök. Kläderna förvarar du i garderoben.

Badrum och extratoalett

Badrummet har du ljust kaklade väggar och klinkergolv som du enkelt städar upp duschvattnet från. Tvättmaskinen och torktumlaren står placerade under en praktisk arbetsbänk för att skapa golvyta och avställningsplats.

Hall och klädkammare

När du kommer in i ditt nya hem hänger du upp kläderna i garderoben. Entrén omgärdas av två väggar vilket ger massor av väggyta för krokar. Längre in i hallen finns en spatiös klädkammare för gästernas ytterkläder eller oanvända sommarkläder.

Hemfakta

Bostad
01A-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 867 kr
Pris per m²
63 103 kr
Pris
5 490 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter