Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

01A-1102, 4 Rum, 97 m²

Förvaring och smarta lösningar i naturnära fyra

Din nya fyra är fullproppad av smarta och sociala lösningar. Du har två toaletter, förvaring i alla sovrum och klimatvänliga vitvaror. Balkongen söderläge är social och ljus med sitt soliga söderläge.

I din högt belägna fyra blir livet lite enklare. Det är enkelt att umgås i ditt ljusa vardagsrum och på den angränsande balkongen. Du lever klimatsmart och medvetet med energisnåla lösningar snälla mot plånbok och miljö. Utanför dörren har du picknickplatser, klippbad och promenader i skogen.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet med angränsande kök i öppen planlösning har plats för en stor soffgrupp för filmkvällen. Du har stora fönster mot Lännerstasundet och mysig ekparkett som sträcker sig genom hemmet. I köket finns en lång arbetsbänk för middagsförberedelserna. Vid andra kanten har du kyl och frys i full höjd som ger massor av plats till matlådorna.

Balkong

Balkongen ligger likt lägenheten näst högst upp i huset vilket ger en vidsträckt utsikt över Tollares skärgårdsmiljöer. Du har gott om plats för middagsbord och växter, söderläget ger massor av sol.

Sovrum 1 med extratoalett

Sovrummet är välplanerat och lyxigt. Med extratoaletten kan tonåringen få sitt eget krypin där det är enkelt att finna avskildhet. Du har fönster i söderläge och garderob och linneskåp för förvaring.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger dina andra sovrum på andra sidan hemmet. De har fönster mot skogen och två garderober var. Förvaringen är inbyggd i väggen för att ge plats till sängar och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

I badrummet kan du tvätta både dig själv och kläderna. Tvättmaskinen och torktumlaren står under en bänkskiva som har plats för tvättsorteringen. Väggarna är helkaklade och golvet klinker.

Hall och klädkammare

I hallen har du plats för krokar på väggarna som omgärdar entrén. Du har även en inbyggd garderob för de otympliga vinterkläderna. Längre in finns klädkammaren för den lite mer långvariga förvaringen.

Hemfakta

Bostad
01A-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 0
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Månadsavgift
5 426 kr
Pris per m²
54 536 kr
Pris
5 290 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter