Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Utsikt i tre väderstreck i naturskönt kvarter

Här är ljus och umgänge i fokus. Med det härliga gavelläget får du massor av sol till både vardagsrum och sovrum. Skärgårdslivet i Tollare bjuder på allt från klippbad till promenadstråk.

I ditt ljusa hem har du sociala ytor i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Dina tre sovrum skapar lugn och ro och i badrummet har du tvättmöjligheter som förenklar vardagen. Du har en alldeles egen balkong som vetter mot söder och har sol till brunchen som middagen. Tollare Terrass är både aktivt och socialt, med flera umgängesplatser i och utanför naturen och löpspår ett stenkast bort.

Kök och vardagsrum

I ditt fina vardagsrum har du två stora fönster som ger ljus till korsordet i soffan. Du har utsikt över skärgårdsöar och sjöar och mysigt ekgolv. Kökets rymliga arbetsytor ger plats för flera matglada vänners och vitvarorna är spassar bra ihop med  köksdesignen från Marbodal. Vardagsrummet har plats för en stor soffhörna till myskvällen.

Balkong

Balkongen har en avlång design som är perfekt för utebordet med flera sittande gäster. Du har solchanser från frukost till middagen och vacker utsikt över naturen.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum har garderob och linneskåp för förvaring och mycket naturligt ljus från fönster i tre väderstreck. Det finns plats för dubbelsäng och annat möblemang. I det något mindre rummet kan du skapa en arbetshörna eller ett gästrum för långväga besök. Kläderna förvarar du i garderoben.

Badrum och extratoalett

Badrummet har du ljust kaklade väggar och klinkergolv som du enkelt städar upp duschvattnet från. Tvättmaskinen och torktumlaren står placerade under en praktisk arbetsbänk för att skapa golvyta och avställningsplats.

Hall och klädkammare

När du kommer in i ditt nya hem hänger du upp kläderna i garderoben. Entrén omgärdas av två väggar vilket ger massor av väggyta för krokar. Längre in i hallen finns en spatiös klädkammare för gästernas ytterkläder eller oanvända sommarkläder.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.