Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

01A-1101, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Utsikt i tre väderstreck i naturskönt kvarter

Här är ljus och umgänge i fokus. Med det härliga gavelläget får du massor av sol till både vardagsrum och sovrum. Skärgårdslivet i Tollare bjuder på allt från klippbad till promenadstråk.

I ditt ljusa hem har du sociala ytor i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Dina tre sovrum skapar lugn och ro och i badrummet har du tvättmöjligheter som förenklar vardagen. Du har en alldeles egen balkong som vetter mot söder och har sol till brunchen som middagen. Tollare Terrass är både aktivt och socialt, med flera umgängesplatser i och utanför naturen och löpspår ett stenkast bort.

Kök och vardagsrum

I ditt fina vardagsrum har du två stora fönster som ger ljus till korsordet i soffan. Du har utsikt över skärgårdsöar och sjöar och mysigt ekgolv. Kökets rymliga arbetsytor ger plats för flera matglada vänners och vitvarorna är spassar bra ihop med  köksdesignen från Marbodal. Vardagsrummet har plats för en stor soffhörna till myskvällen.

Balkong

Balkongen har en avlång design som är perfekt för utebordet med flera sittande gäster. Du har solchanser från frukost till middagen och vacker utsikt över naturen.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum har garderob och linneskåp för förvaring och mycket naturligt ljus från fönster i tre väderstreck. Det finns plats för dubbelsäng och annat möblemang. I det något mindre rummet kan du skapa en arbetshörna eller ett gästrum för långväga besök. Kläderna förvarar du i garderoben.

Badrum och extratoalett

Badrummet har du ljust kaklade väggar och klinkergolv som du enkelt städar upp duschvattnet från. Tvättmaskinen och torktumlaren står placerade under en praktisk arbetsbänk för att skapa golvyta och avställningsplats.

Hall och klädkammare

När du kommer in i ditt nya hem hänger du upp kläderna i garderoben. Entrén omgärdas av två väggar vilket ger massor av väggyta för krokar. Längre in i hallen finns en spatiös klädkammare för gästernas ytterkläder eller oanvända sommarkläder.

Hemfakta

Bostad
01A-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 0
Antal rum
3
Storlek
87 m²
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter