Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 74 m², Lägenhet 01A-1002

Beskrivning

Inbjudande hem i socialt kvarter

Kajhäng, restauranger, picknickplatser och inte minst den egna balkongen. I ditt nya hem finns massor av umgängesytor. Du bor nära naturen och friluftslivet, med din egen oas i din öppna tvåa.

Tollare Terrass är en folklig skärgårdsstad tjugo minuter från Slussen. Här lever du nära sommarens klippbad och höstens svampskogar i en trivsam marina med all nödvändig service. Din nya tvåa har öppen planlösning, en stor klädkammare och miljövänliga lösningar i det stilrena köket. Balkongen vetter mot söder och ger dig en utmärkt plats för sensommarmiddagen.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet öppnar upp sig mot sundet med två stora fönster. Du har ljusa och rymliga ytor där du kan anordna allt från spelkvällar till middagar. Den öppnar planlösningen till köket ger plats för ett spatiöst matbord. I köket finns också bra ytor för middagsförberedelserna och energisnåla vitvaror.

Balkong

Med soligt söderläge kan många lediga dagar och kvällar spenderas på balkongen. Här kan du börja odla dina egna kryddor eller bjuda över vännerna på torsdagsmiddagar.

Sovrum

Det mysiga sovrummet har en storgarderob för förvaring. Du har gott om plats för en större säng och sängbord och om du jobbar hemifrån mycket kan du också klämma in ett skrivbord. Utsikten över träden ger lugn och ro.

Badrum med tvättmaskin

I det ljust helkaklade badrummet hörndusch, tvättmaskin, torktumlare. Ovanför tvättmaskinerna har du en bänkskiva som funkar lika bra för avställning som tvättsortering.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel ingång till hemmets alla rum. Ytterkläderna förvarar du enklast i garderoben eller i det stora förrådet längre in. Här finns dessutom plats för allt från skosamlingar till oanvända möbler.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.