Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 87 m², Lägenhet 01A-1001

Beskrivning

Lev nära svampplockning och skärgård i citynära Tollare

Med naturen runt hörnet är det enkelt att trivas sommar som vinter. Du kan ta långa promenader i kuperade omgivningar och avsluta med svampjakt. Eller kanske ta ett dopp efter middagen?

När naturen lockar är det enkelt att hålla igång. De dagar du vill ta det lugnt hemmavid finns två lugna sovrum med morgonsol och ett öppet vardagsrum men angränsande kök. Din egen balkong är rymlig och ljus med sol från morgon till kväll.

Vardagsrum och kök

Ditt Marbodalkök har massor av förvaring och generösa arbetsytor. När det är dags för den festliga middagen kan du bjuda hem flera vänner att hjälpa till med maten, resterna förvaras enkelt i fullhöjdskylen. Efter middagen kan du och dina gäster parkera sig i det öppna vardagsrummet med plats för den stora soffgruppen. Här finns gott om ljusinsläpp för sällskapsspelet.

Balkong

Den rymliga balkongen löper över vardagsrummets kortsida. Du har en stilren betongyta som du kan fylla med massor av växter som får ljus från söderläget. Balkongens avlånga design ger plats för middagsbordet.

Sovrum 1 och 2

I ditt största sovrum förvaras kläderna i garderoben och linneskåpet. Du får plats med en säng i större modell, ifrån vilken du kan njuta av morgonljuset från dina fönster i hela tre väderstreck. I ditt något mindre rum har du en garderob. Här kan du skapa ett mysigt barnrum eller gästrum.

Badrum och extratoalett

Ditt badrum har helkaklade väggar och en praktisk hörndusch som skapar golvyta. Tvättmaskinen och torktumlaren står under en praktisk arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. I extratoaletten finns WC, handfat och förvaring.

Hall och klädkammare

I den inbjudande hallen finns väggyta för krokar och hyllor samt en praktisk garderob. Längre in i hallkorridoren finns dessutom en rymlig klädkammare för otympliga jackor och skor.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.