Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

01A-1001, 3 Rum, 87 m²

Lev nära svampplockning och skärgård i citynära Tollare

Med naturen runt hörnet är det enkelt att trivas sommar som vinter. Du kan ta långa promenader i kuperade omgivningar och avsluta med svampjakt. Eller kanske ta ett dopp efter middagen?

När naturen lockar är det enkelt att hålla igång. De dagar du vill ta det lugnt hemmavid finns två lugna sovrum med morgonsol och ett öppet vardagsrum men angränsande kök. Din egen balkong är rymlig och ljus med sol från morgon till kväll.

Vardagsrum och kök

Ditt Marbodalkök har massor av förvaring och generösa arbetsytor. När det är dags för den festliga middagen kan du bjuda hem flera vänner att hjälpa till med maten, resterna förvaras enkelt i fullhöjdskylen. Efter middagen kan du och dina gäster parkera sig i det öppna vardagsrummet med plats för den stora soffgruppen. Här finns gott om ljusinsläpp för sällskapsspelet.

Balkong

Den rymliga balkongen löper över vardagsrummets kortsida. Du har en stilren betongyta som du kan fylla med massor av växter som får ljus från söderläget. Balkongens avlånga design ger plats för middagsbordet.

Sovrum 1 och 2

I ditt största sovrum förvaras kläderna i garderoben och linneskåpet. Du får plats med en säng i större modell, ifrån vilken du kan njuta av morgonljuset från dina fönster i hela tre väderstreck. I ditt något mindre rum har du en garderob. Här kan du skapa ett mysigt barnrum eller gästrum.

Badrum och extratoalett

Ditt badrum har helkaklade väggar och en praktisk hörndusch som skapar golvyta. Tvättmaskinen och torktumlaren står under en praktisk arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. I extratoaletten finns WC, handfat och förvaring.

Hall och klädkammare

I den inbjudande hallen finns väggyta för krokar och hyllor samt en praktisk garderob. Längre in i hallkorridoren finns dessutom en rymlig klädkammare för otympliga jackor och skor.

Hemfakta

Bostad
01A-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 0
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter