Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

01A-0902, 2 Rum, 74 m²

Med balkong i söderläge och nära till friluftslivet

Det här boendet passar dig som uppskattar närhet till natur och aktivitet men som samtidigt vill ha snabba förbindelser till stan. Hemmet är öppet och ljust med en solig balkong i söderläge.

När det är dags för löprundan eller promenaden har du strandpromenader, naturreservat och svampskogar att välja på. När du kommer hem möts du av ett öppet hem med stora förvaringslösningar, klimatsmarta lösningar och sällskapliga ytor inne och ute.

Vardagsrum och kök

Med den öppna planlösningen i kök och vardagsrum kan det trivsamma naturliga ljuset från fönstren nå hela vägen in i hallen. Det ger dessutom rymd att inreda med allt från middagsbord till soffan för helgens filmkväll. Köket har miljösnälla vitvaror sompassar bra ihop med köksdesignen.

Balkong

Med det soliga söderläget och den natursköna utsikten känns balkongen nästan som en egen klipplats mitt i naturen. Du har plats att lägga ut filten för hemmapicknicken eller bordet för sensommarmiddagen.

Sovrum

Det mysiga sovrummet ser likt balkongen ut över träden. Här finns en stor klädkammare med plats för kläderna, vilket gör att du inte behöver inreda rummet med garderober och byrålådor. Istället kan du fokusera på stora sängen och inredningsdetaljerna.

Badrum med tvättmaskin

I det ljust helkaklade badrummet finns WC, hörndusch, tvättmaskin, torktumlare och bänkyta. Den praktiska bänkskivan är placerad över vitvaror för att spara plats för annan inredning. Golvet i klinker är lättskött.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel ingång till hemmets alla rum. Ytterkläderna förvarar du enklast i garderoben eller i det stora förrådet längre in. Här finns dessutom plats för allt från skosamlingar till oanvända möbler.

Hemfakta

Bostad
01A-0902
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 0
Antal rum
2
Storlek
74 m²
Månadsavgift
4 140 kr
Pris per m²
45 811 kr
Pris
3 390 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter