Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 74 m², Lägenhet 01A-0902

Beskrivning

Med balkong i söderläge och nära till friluftslivet

Det här boendet passar dig som uppskattar närhet till natur och aktivitet men som samtidigt vill ha snabba förbindelser till stan. Hemmet är öppet och ljust med en solig balkong i söderläge.

När det är dags för löprundan eller promenaden har du strandpromenader, naturreservat och svampskogar att välja på. När du kommer hem möts du av ett öppet hem med stora förvaringslösningar, klimatsmarta lösningar och sällskapliga ytor inne och ute.

Vardagsrum och kök

Med den öppna planlösningen i kök och vardagsrum kan det trivsamma naturliga ljuset från fönstren nå hela vägen in i hallen. Det ger dessutom rymd att inreda med allt från middagsbord till soffan för helgens filmkväll. Köket har miljösnälla vitvaror sompassar bra ihop med köksdesignen.

Balkong

Med det soliga söderläget och den natursköna utsikten känns balkongen nästan som en egen klipplats mitt i naturen. Du har plats att lägga ut filten för hemmapicknicken eller bordet för sensommarmiddagen.

Sovrum

Det mysiga sovrummet ser likt balkongen ut över träden. Här finns en stor klädkammare med plats för kläderna, vilket gör att du inte behöver inreda rummet med garderober och byrålådor. Istället kan du fokusera på stora sängen och inredningsdetaljerna.

Badrum med tvättmaskin

I det ljust helkaklade badrummet finns WC, hörndusch, tvättmaskin, torktumlare och bänkyta. Den praktiska bänkskivan är placerad över vitvaror för att spara plats för annan inredning. Golvet i klinker är lättskött.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel ingång till hemmets alla rum. Ytterkläderna förvarar du enklast i garderoben eller i det stora förrådet längre in. Här finns dessutom plats för allt från skosamlingar till oanvända möbler.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.