Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

01A-0901, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Naturnära trea med rymlig balkong

I Tollare Terrass kan du ta långa promenader i kuperade omgivningar och natursköna miljöer. Du har flera innergårdar för vila eller träning och en stor trea med balkong i söderläge och bra förvaring.

Ta med vännen på svampplockning eller ett kvällsbad, här finns massor av möjligheter till umgänge. I din nya trea har du charmig ekparkett, stora fönster mot skogen och förvaring i både garderober och klädkammare. Balkongen är sommarens bästa middagsplats.

Vardagsrum och kök

Det fina Marbodalköket har miljövänliga vitvaror och rymliga arbetsbänkar i en praktisk L-form som ger plats för flera kockar. Kyl och frys i full höjd ger plats för matlådorna efter middagen. När maten är uppäten kan du parkera dig i vardagsrummet med plats för den stora soffgruppen. Här finns ett stort vardagsrumsfönster som ger massor av ljus.

Balkong

Din stora balkong löper över hela vardagsrummets kortsida. Den har en enkel betongyta som du enkelt piffar upp med växter och blommor, som får generöst med sol från söderläget. Den avlånga designen ger plats för middagsbordet.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet förvarar kläderna i garderoben och linneskåpet. Du får enkelt plats med en säng i större modell, ifrån vilken du kan njuta av morgonljuset från dina fönster i två olika väderstreck. I det något mindre rummet har du en garderob. Här finns plats för barnets leksaker eller gästens bäddsoffa.

Badrum och extratoalett

Ditt välplanerade badrum en praktisk hörndusch för golvyta och tvättmaskin med torktumlare som står under en praktisk arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. I extratoaletten finns WC, handfat och förvaring.

Hall och klädkammare

I den inbjudande hallen finns väggyta för krokar och hyllor samt en praktisk garderob. Längre in i hallkorridoren finns dessutom en rymlig klädkammare för de otympliga vinterkläderna.

Hemfakta

Bostad
01A-0901
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 0
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 867 kr
Pris per m²
44 713 kr
Pris
3 890 000 kr
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter