Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära trea med rymlig balkong

I Tollare Terrass kan du ta långa promenader i kuperade omgivningar och natursköna miljöer. Du har flera innergårdar för vila eller träning och en stor trea med balkong i söderläge och bra förvaring.

Ta med vännen på svampplockning eller ett kvällsbad, här finns massor av möjligheter till umgänge. I din nya trea har du charmig ekparkett, stora fönster mot skogen och förvaring i både garderober och klädkammare. Balkongen är sommarens bästa middagsplats.

Vardagsrum och kök

Det fina Marbodalköket har miljövänliga vitvaror och rymliga arbetsbänkar i en praktisk L-form som ger plats för flera kockar. Kyl och frys i full höjd ger plats för matlådorna efter middagen. När maten är uppäten kan du parkera dig i vardagsrummet med plats för den stora soffgruppen. Här finns ett stort vardagsrumsfönster som ger massor av ljus

Balkong

Din stora balkong löper över hela vardagsrummets kortsida. Den har en enkel betongyta som du enkelt piffar upp med växter och blommor, som får generöst med sol från söderläget. Den avlånga designen ger plats för middagsbordet.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet förvarar kläderna i garderoben och linneskåpet. Du får enkelt plats med en säng i större modell, ifrån vilken du kan njuta av morgonljuset från dina fönster i två olika väderstreck. I det något mindre rummet har du en garderob. Här finns plats för barnets leksaker eller gästens bäddsoffa.

Badrum och extratoalett

Ditt välplanerade badrum en praktisk hörndusch för golvyta och tvättmaskin med torktumlare som står under en praktisk arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. I extratoaletten finns WC, handfat och förvaring.

Hall och klädkammare

I den inbjudande hallen finns väggyta för krokar och hyllor samt en praktisk garderob. Längre in i hallkorridoren finns dessutom en rymlig klädkammare för de otympliga vinterkläderna.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.