Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor tvåa i citynära skärgårdsmiljö

Här har du det bästa av två världar – välgörande natur och praktiska stadsförbindelser. Lägenheten följer samma spår, med rum för umgänge och ett lugnt sovrum för rekreation.

Du kan enkelt bjuda hem vännerna på middag på dig stora balkong i söderläge. När naturen och lugnet kallar har du strandpromanden, friluftsområden i närområdet. För prylsamlingen finns massor av förvaring i både klädkammare och garderober.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet öppnar upp sig från hallen och bjuder på både soffplats och middagsplats. Du har flera stora fönster mot skogen och vacker ekparkett som sträcker sig genom hemmet. I köketfinns energisnåla vitvaror, snällt mot både månadsbudget och klimat.

Balkong

Din balkong har soligt söderläge. Här kan du njuta av årstidernas skiftningar i träden, med plats för gott om spaningssällskap.

Sovrum

I ditt nya sovrum delar du utsikt med balkongen. Här har du plats för skrivbordet eller läsfåtöljen. Dubbelsängen kan du ställa längre in i rummet. Här finns en stor garderobsplats för klädsamlingen.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet har ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. När det är tvättdags har du både tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk som både döljer vitvarorna och ger praktiskt avställningsyta.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel tillgång till hemmet och god förvaring. Precis vid dörren finns garderoben för de otympliga vinterjackorna och längre in ligger klädkammaren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.