Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stort badrum i tvåa med balkong

Här har du ett stort badrum för långbadet efter träningen på kvarterets utegym. Här finns dessutom tvättmaskin och torktumlare. Medan kläderna torkas kan du ta en solig kopp kaffe på balkongen.

Med en rymlig balkong i söderläge, egna tvättmöjligheter i det rymliga badrummet och stora sällskapsytor med inbyggd förvaring är det enkelt att stanna hemma mest hela tiden. När du rör dig utåt finns dock mycket som lockar. På promenadavstånd har du picknick-platsen på Mårtens holme, löprundan i Tollare naturreservat och Slussen på femton minuter.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har plats för soffan och matbordet. Du har två stora fönster mot skogen utanför och vacker ekparkett. Köket ligger precis intill i halvöppen planlösning som skapar både ljus och avskildhet från bruset från den integrerade diskmaskinen. Här finns stora ytor för matlagningen.

Balkong

Balkongen vetter söder vilket ger ljus från förmiddagen till middagstiden. Med utsikten över skogspartierna och vattnet kan du njuta av årstidernas skiftningar från middagsbordet, som kan vara väl tilltaget.

Sovrum

I ditt sovrum kan du ställa sängen, skrivbordet och inredningsdetaljerna. Kläder och annat förvarar du smidigt i den stora garderoben som löper längsmed kortsidan av rummet.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet har ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. När det är tvättdags har du både tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk som både döljer vitvarorna och ger praktiskt avställningsyta.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel tillgång till hemmet och god förvaring. Precis vid dörren finns garderoben för de otympliga vinterjackorna och längre in ligger klädkammaren.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.