Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1702, 4 Rum, 113 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lyxig fyra högst upp i huset med terrass

I detta avlånga hem på våning sju finner ni både avskildhet och umgängesytor. Era sociala ytor sträcker sig från terrassen på 45 kvadratmeter till det rymliga vardagsrummet och den mindre balkongen.

Ni lever i en ljus fyra med fönster i tre väderstreck. Den fantastiska terrassen vetter mot Lännerstasundet och ger en storslagen bakgrund till sommarens grillfester. När det går mot kallare tider har ni ert mysiga vardagsrum och miljövänliga kök. I kvarteret finner ni allt från naturreservat och skärgårdshamnar till kommunaltrafik och förskolor.

Vardagsrum och kök

Ert vardagsrum är uppbyggt på två ytor vilket gör att familjen enkelt kan dela upp sig när filmsmakerna går isär. Ni har stora fönster för ljusinsläpp och vacker ekparkett som sträcker sig genom lägenheten. Det ytsmarta köket har goda förvaringsmöjligheter och energisnåla vitvaror.

Terrass och balkong

På er terrass har ni vackert trädäck som sträcker sig över 45 kvadratmeter. Ni har kvarterets bästa utsikt och inglasat staket som ger fri sikt. Här får ni plats med storartade bjudningar och avancerade lekar med barnen. Längre in i lägenheten finner ni den trivsamma balkongen på sju kvadratmeter. Här kan ni njuta av ett glas vin i kvällssolen.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg med lugn utsikt mot grannskapet. Sovrum ett är något större med bra förvaringsmöjligheter för finkläderna och golvyta för dubbelsängen. Sovrum två är något mindre och passar utmärkt som arbetsrum.

Sovrum 3

Sovrum tre ligger avsides i andra änden av lägenheten med fantastisk utsikt över sundet. Detta ytsmarta rum har en garderob och härligt ljusinsläpp till sängen eller skrivbordet.

Badrum och WC

Här njuter ni av både gästtoalett och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Båda rummen är stilrent helkaklade och har lättstädad klinker. I taket finns infällda spotlights.

Hall och förvaring

Er stora hall har spatiös skjutdörrsgarderob och lättstädad klinker. Det finns dessutom plats för kapphyllan när det är dags för de stora bjudningarna.

Hemfakta

Bostad
9-1702
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
113 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning