Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lyxig fyra högst upp i huset med terrass

I detta avlånga hem på våning sju finner ni både avskildhet och umgängesytor. Era sociala ytor sträcker sig från terrassen på 45 kvadratmeter till det rymliga vardagsrummet och den mindre balkongen.

Ni lever i en ljus fyra med fönster i tre väderstreck. Den fantastiska terrassen vetter mot Lännerstasundet och ger en storslagen bakgrund till sommarens grillfester. När det går mot kallare tider har ni ert mysiga vardagsrum och miljövänliga kök. I kvarteret finner ni allt från naturreservat och skärgårdshamnar till kommunaltrafik och förskolor.

Vardagsrum och kök

Ert vardagsrum är uppbyggt på två ytor vilket gör att familjen enkelt kan dela upp sig när filmsmakerna går isär. Ni har stora fönster för ljusinsläpp och vacker ekparkett som sträcker sig genom lägenheten. Det ytsmarta köket har goda förvaringsmöjligheter och energisnåla vitvaror.

Terrass och balkong

På er terrass har ni vackert trädäck som sträcker sig över 45 kvadratmeter. Ni har kvarterets bästa utsikt och inglasat staket som ger fri sikt. Här får ni plats med storartade bjudningar och avancerade lekar med barnen. Längre in i lägenheten finner ni den trivsamma balkongen på sju kvadratmeter. Här kan ni njuta av ett glas vin i kvällssolen.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg med lugn utsikt mot grannskapet. Sovrum ett är något större med bra förvaringsmöjligheter för finkläderna och golvyta för dubbelsängen. Sovrum två är något mindre och passar utmärkt som arbetsrum.

Sovrum 3

Sovrum tre ligger avsides i andra änden av lägenheten med fantastisk utsikt över sundet. Detta ytsmarta rum har en garderob och härligt ljusinsläpp till sängen eller skrivbordet.

Badrum och WC

Här njuter ni av både gästtoalett och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Båda rummen är stilrent helkaklade och har lättstädad klinker. I taket finns infällda spotlights.

Hall och förvaring

Er stora hall har spatiös skjutdörrsgarderob och lättstädad klinker. Det finns dessutom plats för kapphyllan när det är dags för de stora bjudningarna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning