Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp med spatiös terrass mot sundet

Det är omöjligt att inte trivas i denna pärla med en terrass på hela 40 kvadratmeter som vetter mot det vackra sundet. Denna trea är välplanerad och ljus med både sociala och lugna utrymmen.

Sommarens fester och middagar har en ny favoritplats på terrassen. För den som vill ha avskildhet under festligheterna finns ytterligare en balkong i andra änden av vardagsrummet och två rofyllda sovrum mot kvarteret. Här är vitvarorna energisnåla och designen smakfull. Ni bor i trivsam marina med skärgårdsbodar och klippbad runt knuten.

Vardagsrum och kök

Ert vardagsrum har spatiösa fönster som tar in gott om ljus från er position på plan sju. Rummet är välplanerat med plats för soffgruppen och matbordet. I det ytsmarta köket från Marbodal har ni goda förvaringsmöjligheter i kyl och frys i full höjd samt praktiskt högskåp. Här smiter ni enkelt ut på balkongen medan långkoket puttrar.

Balkong och terrass

Er mysiga balkong vetter mot grannskapet. Här kan ni läsa tidningen i morgonsolen. Terrassen i söderläge har 40 kvadratmeter trädäck att njuta av. Ni har vidsträckt vy över grönskande skogar och glittrande vatten samtidigt som ni skyddas från insyn från er höga position.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot grannskapet. Båda har förvaringsmöjligheter. Sovrum ett är något större och har gott om yta för både dubbelsäng och bord på det vackra ekparkettgolvet. Sovrum två passar utmärkt som gästrum eller barnkammare.

WC och tvätt

Ert praktiska badrum har både tvättmaskin och torktumlare. Det är vackert helkaklat med lättstädad golvklinker och hörndusch. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finner ni ett spatiöst arbetsbord för avställning och vikning.

Hall och förvaring

Er hall har bra väggutrymmen för kapphyllan och krokarna. Ni har även en skjutdörrsgarderob och städskåp samt elcentral.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning