Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1701, 3 Rum, 87 m²

Högst upp med spatiös terrass mot sundet

Det är omöjligt att inte trivas i denna pärla med en terrass på hela 40 kvadratmeter som vetter mot det vackra sundet. Denna trea är välplanerad och ljus med både sociala och lugna utrymmen.

Sommarens fester och middagar har en ny favoritplats på terrassen. För den som vill ha avskildhet under festligheterna finns ytterligare en balkong i andra änden av vardagsrummet och två rofyllda sovrum mot kvarteret. Här är vitvarorna energisnåla och designen smakfull. Ni bor i trivsam marina med skärgårdsbodar och klippbad runt knuten.

Vardagsrum och kök

Ert vardagsrum har spatiösa fönster som tar in gott om ljus från er position på plan sju. Rummet är välplanerat med plats för soffgruppen och matbordet. I det ytsmarta köket från Marbodal har ni goda förvaringsmöjligheter i kyl och frys i full höjd samt praktiskt högskåp. Här smiter ni enkelt ut på balkongen medan långkoket puttrar.

Balkong och terrass

Er mysiga balkong vetter mot grannskapet. Här kan ni läsa tidningen i morgonsolen. Terrassen i söderläge har 40 kvadratmeter trädäck att njuta av. Ni har vidsträckt vy över grönskande skogar och glittrande vatten samtidigt som ni skyddas från insyn från er höga position.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot grannskapet. Båda har förvaringsmöjligheter. Sovrum ett är något större och har gott om yta för både dubbelsäng och bord på det vackra ekparkettgolvet. Sovrum två passar utmärkt som gästrum eller barnkammare.

WC och tvätt

Ert praktiska badrum har både tvättmaskin och torktumlare. Det är vackert helkaklat med lättstädad golvklinker och hörndusch. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finner ni ett spatiöst arbetsbord för avställning och vikning.

Hall och förvaring

Er hall har bra väggutrymmen för kapphyllan och krokarna. Ni har även en skjutdörrsgarderob och städskåp samt elcentral.

Hemfakta

Bostad
9-1701
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning