Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1602, 4 Rum, 105 m²

Beskrivning

Högt upp med balkong mot gnistrande sund

Här bor du på sjätte våningen i en ljus och öppen fyra med gavelläge. Njut av naturen inpå och närhet till bad och lek, såväl som shopping och stadsliv. Klar för inlyttning idag.

Genom er avlånga hall stiger ni in i det ljusa vardagsrummet med utsikt över vatten och lummiga skärgårdsöar. På balkongen kan ni njuta av morgonkaffet eller kvällsteet, med sol större delen av dagen. Under ruskiga höstkvällar förbereder ni maten i det klimatsmarta köket. Det är svårt att inte trivas i denna moderna skärgårdsidyll med naturreservat och klippbad.

Vardagsrum och kök

Sovrummet har utrymme för den spatiösa soffan som blir helgernas favoritplats. När det är dags för bjudning har ni kökets mysiga matplats med fönster mot sundet, för större sällskap passar vardagsrummet eller balkongen utmärkt. Middagens rester förvarar ni i kyl eller frys i full höjd. Köket har smakfull design från Marbodal och energisnåla vitvaror.

Balkong

Här har ni ett av kvarterets bästa lägen med en rymlig balkong och vidsträckt utsikt över naturen. På elva kvadratmeter med betongdesign finner ni ett uterum för trivsam egentid och mysiga familjemiddagar.

Sovrum 1

Detta stora och ljusa sovrum på 14 kvadratmeter har praktisk skjutdörrsgarderob vilken ger utrymme för både dubbelsängen och nattygsbordet. Här har ni dessutom linneskåp. Fönstren vetter mot tegelfasader och vackra planteringar.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två och tre finns bra förvaring och utsikt mot natur och grannskap. Rummen ligger vägg i vägg och vid behov gör ni enkelt om det ena till gästrum eller barnkammare.

Badrum och WC

För den stora familjen kan två toaletter vara morgondagens räddning. Här finner ni två helkaklade rum med lättstädad klinker och snygga spotlights. Det större badrummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare, båda med stilren bänkskiva.

Hall och förvaring

Era gäster hälsar ni välkomna i entrén med klinkergolv och plats för kapphylla. Längre in i hallkorridoren finner ni vacker ekparkett och praktisk skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning