Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1602, 4 Rum, 105 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Högt upp med balkong mot gnistrande sund

Här bor du på sjätte våningen i en ljus och öppen fyra med gavelläge. Njut av naturen inpå och närhet till bad och lek, såväl som shopping och stadsliv. Klar för inlyttning idag.

Genom er avlånga hall stiger ni in i det ljusa vardagsrummet med utsikt över vatten och lummiga skärgårdsöar. På balkongen kan ni njuta av morgonkaffet eller kvällsteet, med sol större delen av dagen. Under ruskiga höstkvällar förbereder ni maten i det klimatsmarta köket. Det är svårt att inte trivas i denna moderna skärgårdsidyll med naturreservat och klippbad.

Vardagsrum och kök

Sovrummet har utrymme för den spatiösa soffan som blir helgernas favoritplats. När det är dags för bjudning har ni kökets mysiga matplats med fönster mot sundet, för större sällskap passar vardagsrummet eller balkongen utmärkt. Middagens rester förvarar ni i kyl eller frys i full höjd. Köket har smakfull design från Marbodal och energisnåla vitvaror.

Balkong

Här har ni ett av kvarterets bästa lägen med en rymlig balkong och vidsträckt utsikt över naturen. På elva kvadratmeter med betongdesign finner ni ett uterum för trivsam egentid och mysiga familjemiddagar.

Sovrum 1

Detta stora och ljusa sovrum på 14 kvadratmeter har praktisk skjutdörrsgarderob vilken ger utrymme för både dubbelsängen och nattygsbordet. Här har ni dessutom linneskåp. Fönstren vetter mot tegelfasader och vackra planteringar.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två och tre finns bra förvaring och utsikt mot natur och grannskap. Rummen ligger vägg i vägg och vid behov gör ni enkelt om det ena till gästrum eller barnkammare.

Badrum och WC

För den stora familjen kan två toaletter vara morgondagens räddning. Här finner ni två helkaklade rum med lättstädad klinker och snygga spotlights. Det större badrummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare, båda med stilren bänkskiva.

Hall och förvaring

Era gäster hälsar ni välkomna i entrén med klinkergolv och plats för kapphylla. Längre in i hallkorridoren finner ni vacker ekparkett och praktisk skjutdörrsgarderob.

Hemfakta

Bostad
9-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Månadsavgift
4 535 kr
Pris per m²
71 333 kr
Pris
7 490 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning