Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av morgonsolen på din egen balkong

Här bor ni på sjätte våningen i er egen klimatsmarta och öppna trea. Stora fönster och öppna vyer ger vackert ljusinsläpp till lägenhet och balkong.

Innan din partner har vaknat kan du smyga ut på den rymliga balkongen och ta en kaffe med solen som sällskap. Du bor i ett hem där det är enkelt att finna rofylld ensamhet och härligt umgänge, med öppna sociala ytor och två sovrum något avsides. I kök och badrum finns klimatsmarta vitvaror. Du bor nära skärgårdsklippor och naturreservat i en modern småstadsidyll.

Vardagsrum och kök

I köket från Marbodal har ni arbetsytor som ger plats för flera kockar. Under dagen kan ni ställa upp balkongdörren och lyssna på Lännerstasundet medan ni lagar mat, under kvällen lyses köket upp av infällda spotlights. Kyl och frys i full höjd ger utrymme för matlådorna. Vardagsrummet har praktisk planlösning som möjliggör för umgänge vid matbordet eller egentid i soffan.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är i österläge och har sol från tidig morgon. Den avlånga designen ger plats för både utesoffa och middagsbord.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har två garderober och gott om plats för den rymliga dubbelsängen, med utsikt över grannskapet. Sovrum två fungerar som arbetsrum eller extra sovrum och har en garderob samt fönster mot grannhuset och sundet.

WC och tvätt

Här förenklas vardagen med egen tvättmaskin och torktumlare, båda med stilren bänkskiva för avställning. Ni har helkaklade väggar och lättstädad golvklinker samt snygga infällda spotlights.

Hall och förvaring

Er inbjudande hall är omsluten av praktiska väggar som ger utrymme ör kappkrokar och hatthylla. Ni har även en inbyggd skjutdörrsgarderob med städskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning