Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1601, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Njut av morgonsolen på din egen balkong

Här bor ni på sjätte våningen i er egen klimatsmarta och öppna trea. Stora fönster och öppna vyer ger vackert ljusinsläpp till lägenhet och balkong.

Innan din partner har vaknat kan du smyga ut på den rymliga balkongen och ta en kaffe med solen som sällskap. Du bor i ett hem där det är enkelt att finna rofylld ensamhet och härligt umgänge, med öppna sociala ytor och två sovrum något avsides. I kök och badrum finns klimatsmarta vitvaror. Du bor nära skärgårdsklippor och naturreservat i en modern småstadsidyll.

Vardagsrum och kök

I köket från Marbodal har ni arbetsytor som ger plats för flera kockar. Under dagen kan ni ställa upp balkongdörren och lyssna på Lännerstasundet medan ni lagar mat, under kvällen lyses köket upp av infällda spotlights. Kyl och frys i full höjd ger utrymme för matlådorna. Vardagsrummet har praktisk planlösning som möjliggör för umgänge vid matbordet eller egentid i soffan.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är i österläge och har sol från tidig morgon. Den avlånga designen ger plats för både utesoffa och middagsbord.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har två garderober och gott om plats för den rymliga dubbelsängen, med utsikt över grannskapet. Sovrum två fungerar som arbetsrum eller extra sovrum och har en garderob samt fönster mot grannhuset och sundet.

WC och tvätt

Här förenklas vardagen med egen tvättmaskin och torktumlare, båda med stilren bänkskiva för avställning. Ni har helkaklade väggar och lättstädad golvklinker samt snygga infällda spotlights.

Hall och förvaring

Er inbjudande hall är omsluten av praktiska väggar som ger utrymme ör kappkrokar och hatthylla. Ni har även en inbyggd skjutdörrsgarderob med städskåp.

Hemfakta

Bostad
9-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
58 506 kr
Pris
5 090 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning